Dla wsyzstkich krzyzowców, którzy w pochodzie przeciw papierosom i alkoholowi gotowi sa palic za soba wszystko co im sie z tym kojarzy, jedyna radosna informacja moze byc to, ze powoli nastepuje przemiana w spol. niepalace

Cytat z małymi poprawkami. Przepraszam, ale nie mogłam patrzeć na te błędy!!!Potępiony pisze:Wierzę jednak, że rozsądna i mądra dziewczyna nawet po pijaku potrafiłaby nad sobą zapanować.
dziewczyna+alkochol+papieros=dziewięć miesięcy
wybacz szczerośćKatrina pisze:Po pierwsze, jeśli dziewczyna jest "rozsądna i mądra", to się nie upija.
Po drugie, gdy dziewczyna się upije, to nie ma szans, żeby panowała nad tym co robi. Samo upicie polega na tym, że właściwie traci się zmysły.
spodobało mi się... czyli pijesz?:D Moim zdaniem dziewczyna możę pić... ale jak pali to nie... odrzuca mnie to.. lokomotywy nie szukam:DMoim zdaniem dziewczyny są bardziej atrakcyjne jak nie palą i nie pijądlatego nie pale ...
a ja uważam że terapie pomagają...i wcale nie piorą mózguJaGaKi pisze:W życiu nie zgodziłbym się na żadną terapie... chyba, że chcesz mieć wyprany mózg...