Od niego wszystko się zaczyna: nieprzespane noce, czerwone oczy, złe oceny w szkole ;-) Ciekawe strony, webmasterstwo, nowinki z sieci... tutaj rozmawiamy o tym wszystkim!
hm... a zebym ja to wiedziala. Nie mam pojecia. Nie znam sie tak dobrze na tym jak na innych rzeczych hehe. No ale moge sie dowiedziec jak tylko przyjedzie ktos ze starsych z wakacji bo narazie mam wolna chate na tydzien tylko ja i brother.
mmloda ty siedzisz na łączy SDI ale to nie jest sdi takie prawdziwe ale te same trasfery wyciąga miej wiecej a ja teraz siedze na Neostradzie i jest luz trasferek spoko jak ciągne cos z kazy albo z 2 mb to juz wogole spuper jazda jak na 2mb siedze to juz mp3`jka sciąga mi sie w mig kilka sekundek
no ja jak narazie siedze na SDI... niestety u mnie innego lepszego lacza nie mozna zalozyc... ale jak pojde na studia (za kilka lat dopiero ) to zamierzam zalozyc sobie lacze swiatlowodowe... no ale pozyjemy zobaczymy.. a narazie trzeba sie cieszyc z tego co jest.
Mazi pisze:ISDN..... zawsze to szybsze od modemu ale płaci się tak samo jak na modemie . Ja mam wykupiony ryczałt 30 h za 60 zł(netto). :
mam ten sam szajs.
SDI u mnie nie założą, tak samo neostrady, bo mieszkam na wsi, a TELEKOMPROMITACJI pOLSKIEJ to się nie opłąca. co za [wulg.]
Change my pitch up, smack my bitch up