Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
A mnie zawsze pomaga wleźć do łóżka z dobrą książką i kubkiem gorącej herbaty/kakao. Z tym, że nie zawsze jest na to czas... Ale rzucenie się w wir zajęć też jest niezłym pomysłem z tym, że dzisiaj, to chyba pomogłoby mi tylko jakbym sobie porządnie porzucała talerzami w coś/kogoś...
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
Ja mam dokładnie tak samo, wyciszam się na basenie (sam!) i kiedy zapuszczę sobie takich np Children of Bodom aż się szyby trzęsą. Po 15 min jestem jak nowo narodzony
Mi samopoczucie poprawiają sukcesy Mateusza Kusznierewicza w żeglarstwie. Oglądanie relacji z regat, bo dobrze zrobione potrafią być naprawdę wciągające. No i żeglowanie.
Heh, no można i tak no a ja.. ?? No to tak: gram w kosza, slucham muzyki, rozładowywuje złość na mlodszym braciszku....(wczoraj sie wkurzyl i mi oddal i dzisiaj w szkole chodzilam z podbitym okiem),hmm co jeszcze, a wiem no i wchodze na neta a przy okazji od jakiegos czasu na strefe9
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
Biala czekolada, cytrynowa/malinowa herbata, goraca czekolada, cos slodkiego, Myslovitz, HappySad, spotkanie z przyjaciolmi, dobra ksiazka, polozenie sie i nic nie robienie ;D, kilka komplementow... ;p
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
JaGaKi pisze:Ja już sam nie wiem co lub kto mi poprawia humor - CHOCIAŻ TA OSOBA WIE i to czyta:D
Hehe... xDD noom tak