Interesujesz się modelarstwem, a może zbierasz znaczki ;-) Tutaj możesz porozmawiać z innymi o swoich zainteresowaniach, tych mniej i bardziej orginalnych. Zaszokuj nas swoimi pomysłami!
aaa ja mam sznaucerka miniaturke, kolor pieprz i sol wabi sie Ines i ma 9 lat:D ahaaa i mam tez amstafa( nie wiem jak to sie pisze haha) ma na imie Bessa tzn wabi sie tak ma prawie 2 latka, jest brazowo-czarna i baaaaardzo kochana aa no i mam jeszcze kotka- Tygrsyka, ma prawie 4 lata lubi sobie zjesc myszke albo ptaszka, kocha Besse no i oczywiscie mnie ahaa i to jest norweski-lesny Wszystkie moje zwierzaki( lacznie z siostra) sie kochaja...o dziwo
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Ja mam jamnika (Tito) ma 9 lat mieszka z nami w domku i rządzi wszystkimi. Drugi pies to suczka Husky o imieniu Jura Ma rok i 4 miesiące, posiada rodowód, poszodzi z hodowli Grodzki Zakątek ze środy wielkopolskiej. Niedługo pojedzie na swoją pierwszą wystawę do Kalisza. Mieszka w kojcu ale i tak większość dnia spędza w domu gdzie wkurza jamniora. Czasami biega w zaprzęgu razem z psami mojej koleżanki. Lubi uciekać jak większość huskich, prawie wogóle sięnie słucha. To by było na tyle prezentacji moich futerków
Ja mam:
żółwia-skorupka
kociczkę-kasia
kocurka, synka kasi-kajtka
szczygła-szczygła
rybki-rybki
koszatniczkę-hugo
brata-mihol
jakiś pająk-pająk(grasuje w kibelku bo non stop pajeczyny są ale nikt go nie widział )
Mam kota ktory potrafi otwierac dzwi serio
ale jeszcze jest młody, wierze, że jak urośnie nauczy sie też korzystać ze sztućców mam jescze dwie kotki ktore tylko miaucza i hasaja po domu
Fergie pisze:A mi rybki zdechły ;( Ale królik nadaj żyje i gryzie
to co Ty zrobiłaś tym biednym rybkom? one potrzebują wody , bo moja koleżanka inteligentna rojechała swoją rybke krzesłem bo jej z akwarium wyskoczyła.
heya ja aktualnie mam 2 koty kotke- "Kitke" i jej syna- "Fidela"(kastrato ) ale z czasem będzie ich więcej bo kitka rozmnaża sie błyskawicznie praktycznie ciąza za ciążą.....
nie chce ktoś małego kota????pozdro!!!!
Wszelkie prawa zastrzeżone - Copyright by grzesiekk_greenTM