Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
No sukienkę wybraliście bardzo ładną... przynajmniej Nelka będzie skromna, a nie z jakimiś bezsensownymi falbanami i dodatkami. Ja tego nie rozumiem, przecież to jest malutkie dziecko, więc po co robić z niej jakąś sztuczną laleczkę w kapelusikach, kokardkach, falbankach itp itd i wydawać na to mnóstwo kasy, chrzest powinien być skromny, a nie wyglądać jak jakieś wesele czy coś... A tak propos tych strojów to ten kombinezon jest taki słodziutki... ja też bym taki chciała:D:D
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
No dokładnie. Kompletnie mi te falbanki, tiule, muśliny, kwiatuszki i inne duperele nie pasują do dziecka a jak ktoś jeszcze robi chrzciny jak drugie wesele to już w ogóle wiocha totalna... byliśmy w czerwcu na takim... nie do pomyślenia
A jak słodko w tej żyrafce wygląda
Mili i jak tam po chrzcinach?? może jakieś fotki ?
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
no wrzuć Mili jakieś fotki, chciałabym zobaczyć to Wasze małe Słoneczko w tej pięknej sukienusi
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Już po chrzcinach uff nareszcie! Całą mszę przespała i Ksiądz powiedział o Niej Śpiąca Królewna za to na zdjęciach krzyczała jakby Jej krzywdę robili... równowaga musi być
Niestety nie mam fotek Niuni w całej okazałości i w stroju... nie myśleliśmy o tym, żeby robić zdjęcia może później zgram różne foty i coś znajdę gdzie choć trochę widać. Poza tym moje Dziecko niedługo po przyjeździe na obiad tak się za przeproszeniem usrało (kilka dni nie robiła kupy, więc domyślcie się jaka była kupa gigant), że rajstopki od razu do prania i sukience też się dostało
Czechlewska powiedziała, że zdjęcia już są na płytce i możemy iść zobaczyć. (Dominik zabraniam Ci iść i zobaczyć przede mną!) ale musimy dorobić Nelki zdjęcia, bo wtedy była nie w humorze i było mało czasu