Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
No jest tylko że słońce co chwila zachodzi i sie pojawia wiec z opalania chyba nici .
Ale jutro ma już być naprawdę ładnie bo maja przejść już te okropne chmury .
=MiLi= pisze:Od czego są balsamy brązujące i samoopalacze? jak nie ma słonka to tak sięmożesz wspomagać albo łykać betakaroten
dziękuje za te balsamy, są okropne jak schodzą, ostatnio miałam same plamy na szyi i wyglądałam okropnie, musiałam peelingiem wszystko zmyć :/ ale betakaroten to dobra myśl:)
ale chyba nie bedzie potrzebny bo już dziś jest pięknie i ciepło... ahhh nareszcie:):):) tylko że siedze w domu i robie porządki z książkami z licka :/
nudy ja tergo słowa nie wymawiałam od jakiś 3 tygodni i to juz mnie powoli denerwuje bo czasami mam chęć nic nie robić ale to chyba dopiero wtedy jak wezme wolne i nikomu (no prawie) o tym nie powiem
=MiLi= pisze:Madzior, ale nie w swoim Jak tam Hektor?
A my mamy piękne akwarium kupiliśmy w sobotę i powsadzaliśmy dziś tam roślinki itd i rybki już pływają boosko
a wlasnie ze w swoim bo potem z nim przyszlam do domu potem pochodzilam z nim troche a pozniej poszlam do sklamierskich na pieszo to wysiadl przy cmenatrzu i musialam go niesc bo juz nie mial sily isc hehe:P no a pozniej go odwieziismy do domu:P
Nie mogłam wtedy ;P do pracy się szykowałam ;P ale kiedyś tak robiłam przed chwilą wzięłam prysznic i wysmarowałam się balsamem z mentolem i teraz mi brrr zimno... ale to fajnie
to niech Bastek zdrowieje szybko:) te choroby to chyba przez te zmiany pogody... co sie dzieje z tym światem? przecież nasze lato to nie 35 stopni tylko 25...
nie zauważyłam wcześniej ze mam już trzy jedynki: 111 dni na strefie:)