taaaak.. ta z muzyką Marley`a..Paweł Florczak pisze:a mi ostatnio bardzo podoba się reklama 'Oranżu', ta najdłuższa z przystankiem, taksówką, bańkami i gipsem.
jest pozytywna..
taaaak.. ta z muzyką Marley`a..Paweł Florczak pisze:a mi ostatnio bardzo podoba się reklama 'Oranżu', ta najdłuższa z przystankiem, taksówką, bańkami i gipsem.
fakt, reklamy plusa sa wyjątkowo udane/smieszneLinka pisze:nie wiem czemu ale lubie taki idiotyczny humor, i strasznie mnie to rozsmieszylo
to jest okrutnealbo ta z nauczycielką "ja Ci sie powygłupiam jeden z drugim!",
oczywiście w wersji hardcorowej
no właśnie, ale najlepsza jest ta stara, bez modyfikacjiLinka pisze:a ta swiateczna reklama coli to co roku jest tylko ja modyfikuja, ale piosenka sie nie zmienia "coraz blizej swieta, coraz blizej swieta" (to nic ze czasami ja jeszcze w styczniu puszczali)
Ta reklama ogolnie mnie rozwala ; -pPaweł Florczak pisze:albo ta z nauczycielką "ja Ci sie powygłupiam jeden z drugim!", oczywiście w wersji hardcorowej![]()
nawet mój tata który nienawidzi reklam, prawie się skręcił ze śmiechu jak zobaczył tę z nauczycielką, albo tę co grzechoczące spinacze przyciągają wzrok klienta..SkaTe_GirL pisze:Ta reklama ogolnie mnie rozwala ; -pPaweł Florczak pisze:albo ta z nauczycielką "ja Ci sie powygłupiam jeden z drugim!", oczywiście w wersji hardcorowej![]()
Linka, nie przejmuj sie nie tylko Ty sie smiejesz z tego " przyklej se na pralke" - czasem mnieto boli ze sie smieje z takich glupich rzeczy ; -P