Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
O nie nie bedzie zdjec z przymiarek!! ja nie mam zamiaru widziec jej przed ślubem w suknie a 1 z tamtych 3 i tak nie bedzie miala ;P bo mi sie nie podoba ;P
Żyć mnie umierać...Miłością sie wspierać :)S.Kaczmarek
A pfff ;P guzik ;P to ja zdecyduję jaką będę miała i nawet nie będziesz wiedział ha ha ! ;P To jak będą te z przymiarek to nie będziesz wchodził na forum ;P albo po prostu omijał temat;P
Dokładnie... ślub kościelny to masakra, wołają tyle pieniędzy.. osobno za organistę, osobno za to, za tamto, za dekorację... my i tak nie płacimy tak dużo, ale jest kościół w Łodzi gdzie za ślub wołają 1000zł za sam ślub, a jak chcesz samemu dekorować kościół to musisz liczyć się z tym, że nie wpuszczają nikogo prócz Skrzydlewskiej. Ha...
Byłam na wielu ślubach i jak dla mnie to tylko proste sukienki wyglądają naprawde ślicznie, żadnych kwiatków i innych bzdetków jedynie piękny, drobny hafcik na gorsecie;) ale oczywiście to twój wybór.z tych to faktycznie ładna jest ta na 3 stronie ale bez kwiatków. Jak to mówią: ładnemu we wszystkim ładnie więc cokolwiek wybierzesz na pewno będziesz wyglądać olśniewająco:)
A taka mała prośba: jak już wybierzesz i weźmiecie ślub to wklej chociaż jedno zdjęcie w sukience która wybierzesz:P bo mnie ciekawość zżera jaką wybierzesz sukienkę no i oczywiście jak bedziesz w niej wyglądać:)
Żadnej z sukni wklejonych nie znalazłam w salonach... a w ciemno kupować nie chcę. Wybrałam inną, ale mam tylko fotę z przymiarki, nie mam zdjęcia katalogowego. Mam nadzieję, ze mi się nie odmieni... Zawsze chciałam iść w takiej pięknej sukni jak księżniczka z bajki, ale w takich czuję się okropnie. Ta, którą wybrałam jest taka dość zwyczajna, ale czuję się w niej jak w drugiej skórze Na pewno po ślubie wkleję fotki, nie martwcie się
Odnośnie "tego czegoś z róż" z wcześniejszych zdjęć, można to przekręcić na bok widziałam tą suknię, ale z tyłu zdecydowanie jest ładniejsza niż z przodu ;P
w tej sukience podoba mi się góra, ten haft jest cudowny:) dół jest długi strasznie i niewiem czy dobrze widze ale chyba tren ma a to juz kłopot bo się potem wszędzie ciągnie i przeszkadza no chyba ze można go podpiąć to ok;p
Jak ma moj gust ta jest jedna z brzydszych, z tych ktore przedstawilas. Za grube ramiaczka i gora malo fajna.
Obstaje za ta z rozami, tamta byla swietna
nie i tak te róże odpadają gdyby ten materiał był puszczony na dół i nie byłoby widać tego materiału z siatki. ale zastanawiałam sie nad tą prześwitującą suknią na 3 stronie(chyba) i faktycznie można by doszyć ten materiał pod spodem w kolorze skóry, i tak by super wyglądała:)
Mnie się strasznie podoboba i gdyby nie było tego tiulu to moim zdaniem straciłaby cały urok... ale dzięki za wyrażenie swojej opini. O to mi chodzi.
25.04.2007
No i mierzyłam tą suknię róże w niczym nie przeszkadzają, jak się siada to one podjeżdżają do góry i siada się na tiulu jest wygodna Mojej mamie na manekinie się nie podobała, ale jak ją przymierzyłam to strasznie jej sie spodobała Powiedziała, że miałaby problem, z tym na którą się zdecydować.. na tą z Nowomiejskiej czy na tą z Sienkiewicza...
12.06.2007
No i wyśniła mi się moja suknia Mierzyłam ją w Barbarze Będzie ta skoro mi się przyśniła to musiał być jakiś znak