Jak to gdzie bylismy WSZĘDZIE !!!

Pod sceną, na pietrynie, na karuzelach poprostu wszedzie

niom DZieki Pawełku

SIE MA !!
Na żartach się nieznasz?Phantom pisze:@Dr Dobro: Twoja kpina nie bardzo jest na miejscu, a raczej bardzo nie jest! ...trochę taktu :-\
Akcja nazywa się Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, najważniejszy jest właśnie ten ostatni wyraz!
Phantom pisze:
O wizycie w Gnieźnie nie wspomnę, Blood miała taką minę jaką mieć powinna.. ^^'
a o czym?Blood On The Ground pisze:Paweł Ty wiedziałeś ?
Jesteście straszniPaweł pisze:a o czym?Blood On The Ground pisze:Paweł Ty wiedziałeś ?Bo sie jeszcze wygadam ;p
O poczcie to mi lepiej nic nie mówcie :/ smyczka do tej pory nie doszłaPhantom pisze:@anuśka: rozdawano oba wzory, widocznie Ci się nie trafiłomożemy dosłać pocztą
![]()
Miałam serduszko na prawym policzku ;P patrzyłeś na mnie dlatego zauważyłam a bródka rzeczywiście jeśli jesteś jedyny w Łodzi z taką bródką to na pewno to byłeś Ty ;Pshyduo pisze: Hmm, a tak swoją droga to też Cie chyba widziałem, przynajmniej tak mi sie wydaje
pewnie mozesz... bo dzis juz nigdzie nie bedziesz chyba chodziła=MiLi= pisze: a mogę się zacząć strachać od jutra?
no to podaj ten adresik*MysterY* pisze:WOŚP WOŚP i po WOŚPietak ogólnie to pozdrawiam
jak coś to podam adress zdjęć z WOŚP-u
Michał, ale tam są zdjęcia samych samochodów xDMichal pisze:no to podaj ten adresik*MysterY* pisze:WOŚP WOŚP i po WOŚPietak ogólnie to pozdrawiam
jak coś to podam adress zdjęć z WOŚP-u
A spodziewaliśmy się czegoś innego? Mario robi zdjęcia tylko samochodom ;PPhantom pisze: ] ale tam są zdjęcia samych samochodów xD