Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Wiem jaki to stres Przed naszym weselem moja Mama nie mogła sobie kiecki znaleźć i dopiero chyba w czwartek przed ślubem kupiła
Nie macie gdzieś koło siebie jakiegoś dużego Centrum Handlowego? Rynku? Targu? Tak jak nasz Ptak, Tuszyn, Głuchów...
Odwiedziłam już sporo miast: Olsztyn, Toruń, Nowe Miasto Lubawskie, Brodnice, Poznań... Oczywiscie w Poznaniu tylko na razie kilka miejsc (Półwiejska, Stary Browar, Kupiec, Plaza, Pestka i kilka pasaży) i nigdzie nic nie było... dzis nie dam rady isć nigdzie ale został mi jeszcze pasaż różowy i targ a jak nie tam to juz nie mam pomysłów... stresuje sie okropnie i przez to juz mi sie odechciewa tego wesela ehhh....
Eee tam nie przejmuj się na pewno na ostatnią chwilę uda Ci sie znaleźć coś ładnego:) Oczywiście trzymam za to kciuki:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Mam sukienkę nie jest wymarzona i nie taka jaką chciałam ale jest na razie zdjęć nie wstawie, dopiero po weselu razem z fryzurą i dodatkami zeby był pelny efekt :D szybko dosyć znalazłam, wczoraj ten sklep był zamknięty a dzis weszłam no i była juz nigdzie nie chodziłam tylko wzięłam tą i jest:)
Dzięki:) dobra, dobra napisze :
Sukienka jest bordowa, na cienkich ramiączkach, pod biustem ma szeroki pas koronki bordowej (oczywiscie odcień jest inny niż cała sukienka) a przez środek przewiązana jest jeszcze czerwoną wstążeczką, po za tym nie mam więcej dodatków, z fasonu jest bardzo prosta bo u góry dopasowana a potem się rozszerza materiał to chyba coś jak satyna, nie wiem w sumie co to no ale jest taka sliska i błyszcząca jest prosta, skromna, krótka i dobrze w niej wyglądam:)
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
ehhh taki wałek lekki jest że nie zdążyłam zrzucić fotek w niedziele przed wyjazdem i chciałam żeby siostra mi je przesłała ale mówi ze coś sie nie chce połączyć i nie może zrzucić zdjeć... napisałam jej zeby kombinowała ale jak ona nic nie zrobi to dopiero w piątek bede mogła wstawić fotki jak sama pojade do domu... ale mam zdjecia i na pewno tu się znajdą ale nie moja wina tylko sprzętu i mojej mało inteligentnej siostry:P
No więc sukienka sie sprawdziła tylko mi ramiaczka troche spadały ale nie zwracałam na to uwagi wybawiłam sie za wszystkie czasy;p zabawa była cudowna:) troche z rodziną sie popiło;p nie wygrałam welonu ale to dobrze:P nie wygrałam też żadnego konkursu wiec wódki nie mam:P dostałam za to ciacho i było pyszne bo na wesleu tylko troche zdjadłam. Na jedznie nie narzekam ale obsługa była troche nie bardzo i orgiestra robiła przerwy co 4 piosenki:/ ale i tak można było sie wybawić tylko nie było można sie zmęczyć...
takie wesela moge mieć co tydzień:P wróciłam do domu przed 5 czyli a cała impreza do 5 trwała, na poprawinach nie byłam bo juz w niedziele jechałam do poznania i po 4 godzinach snu tłukłam sie 4 godziny w pociagu... ale samo wesele jak najbardziej super