Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
to przez te zmiany pogody takie choroby teraz są; u nas wczoraj najpierw świeciło słońce i było chyba 22 stopnie, potem padało i było 18 apotem znowu było słońce i 25 stopni. taka huśtawka pogody to co sie dziwić ze sie potem choruje, nie wiadomo jak sie ubrać :/
wracaj do zdrowia Mili
dziś wstaje i co? i gardło mnie boli :/ no ale chamstwo no :/ nie zgadzam sie z tym to chyba przez to ze zmokłam tyle razy od tego deszczu ale już tabletki łykam, oby sie poprawiło...
Dzięki
No fakt... takie pogody... ale mnie ta angina tak z dnia na dzień wzięła.. położyłam się zdrowa beż żadnego bólu gardła i niczego a obudziłam się ze strasznie bolącym gardłem :/ ale już jest lepiej, więc luzik
Ale na razie pogoda ładna oby tak zostało.... bo na działkę wyjeżdżam w weekend i musi być piękna pogoda
z tego co dziś słyszałam to dopiero na początku sierpnia ma być ciepło, jutro już deszczyk wita :/ :/ ale dziś było pięknie to fakt, w końcu mogłam wskoczyć w spódniczkę i japonki
hehe ładna pogoda jest:):) oby sie taka utrzymała do końca tego dnia
a dziś jest jeszcze gorzej bo gardło jeszcze bardziej mnie boli i jeszcze katar mi doszedł :/
Ale fajny prezent kupiliśmy na 18stkę mojej kuzynce tańczącego byczka ekshibicjonistę genialny jest
Jedziemy dziś na działeczkę na 18stkę mojej kuzynki jutro Jej imieninki a pojutrze 22 urodziny drugiej kuzynki zostaję tam na kilka dni.... musimy spędzić chociaż troszkę czasu w starym buraczanym 4 osobowym składzie Buraki i Dmosin forever