Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
1865 Zgadza się - Julia okropnie oklepane Julek tyle co Natalek
Linka Daria mi się też podoba, ale jak napomknęłam ostatnio, że podoba mi się imię Daria to myślałam, że wszyscy mnie zlinczują ma być Nelka i już
A syn miałby być Natan lub Alan, ale po tym jak Boruc wczoraj bronił to musimy chyba zaklepać Artura
1863
znam jedną Julkę:P w maluchach z podstawówki gdzie moja mama uczy też zbyt dużo Julek sie nie znajdzie jeśli w ogóle jakaś jest:P dlatego dla mnie nie jest oklepane:P z reszto za nim ja urodzę to być może to imię już nie będzie takie popularne:P nie lubię wyszukanych i tych nowoczesnych imion, jedynie podoba mi sie Semira - rzadkie i ładne
A jak sie zdrabnia imię Daria? widzę Linka ze literka D króluje hehe
1857 Martuśka- u mnie w rodzinie, w ciągu jednego roku urodziły się 3 dziewczynki- wszystkie Julki. Dodatkowo córka znajomej, urodzona rok wcześniej też ma tak na imię A z tą literką D tak jakoś wyszło
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"