owłosienie
-
- Młody aktywny
Re: owłosienie
Nie no facet nie może golić się pod pachami i na nogach moim zdaniem. Włosy w tych miejscach świadcza o męskości.
Choć znam chłopaka, który np. używa puder na twarz
Choć znam chłopaka, który np. używa puder na twarz
-
- Prawie autorytet
W sumie lepiej jak uzywa pudru niz mialoby byc widac u niego np jakies obrzydliwe pryszcze Ale do tematu...
Moim zdaniem nie ma nic zlego ze facet goli sie na ciele, mi osobiscie sie bardzo nie podobaja wlosy na klacie i pod pachami wiec ich nie toleruje A na nogach.. hmmm całkowite golenie podchodzi pod metroseksualnosc ale jezeli ktos ma bardzo duzo tych wloskow to lekkie ich skrocenie lub przyciecie nożyczkami byloby wskazane
Moim zdaniem nie ma nic zlego ze facet goli sie na ciele, mi osobiscie sie bardzo nie podobaja wlosy na klacie i pod pachami wiec ich nie toleruje A na nogach.. hmmm całkowite golenie podchodzi pod metroseksualnosc ale jezeli ktos ma bardzo duzo tych wloskow to lekkie ich skrocenie lub przyciecie nożyczkami byloby wskazane
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Szalony pismak
na, Ja...
bo za tydzień zapomniał znów ich przyciąć
A Potem Wołali do niego Tarzan..lekkie ich skrocenie lub przyciecie nożyczkami byloby wskazane
bo za tydzień zapomniał znów ich przyciąć
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
-
- Prawie autorytet
heheh wtedy juz by nie mogl zapomniec Kobiety maja tak samo
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
no właśnie, więc bez takich hardkorów mi tutaj proszę Linka, bo już z politowaniem zaczołem patrzeć na moje nogi z myslą o cotygodniowym ich podcinaniu...
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Młody aktywny
no na jajach trzeba sie golic, pod pachami zreszta tez. po pierwsze niewygodnie miec duzo wlosow, a po drugie to pot sie trzyma i wtedy bardziej smierdzisz po jakims wiekszym wysilku hehe. niektorzy to nie maja tam wlosow prawie wcale wiec klopotz glowy. a i ktos slusznie zauwazyl ze sciaganie gumki gdy masz wlosy jest bardzo bolesne
]:->
-
- Wspaniały
Nie martwcie sie.. w toku ewolucji ludzkosc straci całe owłosienie..pareset tysiecy lat i problem z glowy .. !
-
- Wspaniała
i nie tylkoPiqs - X pisze:pareset tysiecy lat i problem z glowy .. !
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Młody aktywny
Poza obrębem głowy jeszcze się nie goliłem, ale kto wie co jeszcze przede mną...
Ukłony uściski mekamil
Polska - Łódź i okolice =]
Polska - Łódź i okolice =]
-
- Młody rozbrykany
nie tyle golenie co przystrzyganie moim zdaniem jak najbardziej wskazane, jak się raz zaciąłem w lewe jajko to więcej tam żyletek nie pcham golenie na dość krótko daje ładne efekty, a piecze i szczypie i potem drapie.
Maszynka fryzjerska - błogosławieństwo na dobrą sprawe na twarzy też działa jak się lubi taki odrobinę dłuższy zarościk
Maszynka fryzjerska - błogosławieństwo na dobrą sprawe na twarzy też działa jak się lubi taki odrobinę dłuższy zarościk
Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani...
Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest.
Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest.
-
- Prawie autorytet
Ja juz od wielu kolezanek słyszałam historie, a nawet widziałam efekty jak sie pozacinały na nogach. Niektore ranki wygladały naprawde nieprzyjemnie
Ale mi sie to jeszcze nie zdarzyło, wystarczy uwazac i nie myślec np o tym co by sie zrobiło z najwiekszym wrogiem , a zaciecie nie grozi
Ale mi sie to jeszcze nie zdarzyło, wystarczy uwazac i nie myślec np o tym co by sie zrobiło z najwiekszym wrogiem , a zaciecie nie grozi
-
- Młody rozbrykany
zapomniałem wspomnieć, że akurat byłem odrobinę napity
Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani...
-
- Młody aktywny
lepiej niegolic bo jest potem gnoj z nimi bo rosna szybciej
ja jestem za zeby nie golic pod pachami na klacie no i wiecie sami co mam na jezyku ;P nie bede sie tutaj wyrazal jak swinia
// Phantom: a inaczej aniżeli "świnia" nie potrafisz?
ja jestem za zeby nie golic pod pachami na klacie no i wiecie sami co mam na jezyku ;P nie bede sie tutaj wyrazal jak swinia
// Phantom: a inaczej aniżeli "świnia" nie potrafisz?
Ostatnio zmieniony 15.09.2006, 18:20 przez Eddy, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>>Lubię<<<<Nielubię>>>>
O co w tym chodzi spytacie na pewno?
Chodzi właśnie o to że spytacie ;P
O co w tym chodzi spytacie na pewno?
Chodzi właśnie o to że spytacie ;P