Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
moja mama shyduo, też jest nauczycielką.. hah.. stwierdziła, że teraz zaczną się pielgrzymki rodziców do Szkoł Podstawowych ich dzieci.. z wrzaskiem, że na ich dzieci krzyczeć nie wolno choćby niewiadomo co robiły ;p ;p
co za czasy...
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
pewnie tego nie pamietacie... bo to bylo dawno... albo bardzo dawno temu,
ale mi utkwiła w pamięci najbardziej pierwsza reklama którą widziałem
jest sobie szklana kula....u wróżki
wróżka: "nie widzę.... nie widzę.... nie widzę" głosem coraz smutniejszym
na to głos z zaświatów... " i nie zobaczysz dopuki nie kupisz zestawu do odbioru telewizji satelitarnej firmy (no i jakiej firmy nie pamietam juz).
to było gdzies w latach 90-92 ale niestety nie umiem dokładniej tego "ustawić" czasowo
a mi sie podoba reklama jak laske boli gardlko i do jej lazienki wlatuje policjant strazak i lekarz. ona zarzywa jakis tam lek oni wychodza, a tekst ktory mnie rozwalil: e, sorry za drzwi
Megan7 pisze:a mi sie podoba reklama jak laske boli gardlko i do jej lazienki wlatuje policjant strazak i lekarz. ona zarzywa jakis tam lek oni wychodza, a tekst ktory mnie rozwalil: e, sorry za drzwi
Hehhe o ja no to jest genialne jak widziałam tą reklamę po raz pierwszy to myślałam, że padnę
Ja tam nadal obstaję przy Popieprzonych Kurczakach. Wprawdzie reklama na jeden raz, ale jak zobaczyliśmy razem z mamą to ryczeliśmy ze śmiechu przez pół godziny, a że tata nie widział tego w tym czasie to zachodził w głowę co się stało, że tak się pokładamy ze śmiechu