Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
hehhehehe dzięki. z jednej strony cieszę się że nie jestem super wielka a jeszcze chociaż 5cm by się przydało
Wszystko ma swoje priorytety, Niestety
Wszystko ma swoje, Wady i zalety
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Hip hopowa podróż do przyszłości ...
ja mam 161-162 i wcale nie narzekam Mój wzrost bardzo mi pasuje jak chcę być wyższa nakładam wysokie buty i loooooz Wolę być taka niż mieć jakieś 180-190 :/ i co z taką dziewczyną robić? do malutkiej można się przytulić fajnie i w ogóle
Małe jest piękne
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
No ja was zaskocze 196cm ale co z tego kiedy gdy nawet tramwajem ledwo co sie moge przejechać albo zawadzam o znaki uliczne , kable od ogródkow na piotrowskiej (takie co sie prąd łaczy z lokalu do ogródka jush 3 zdarzyło mi sie zerwać i zrobić awantutre ze tak nisko wiszą i ze mnie mało niezabiły w Presto mi pizze dali ) no i jest jeszcze wiele kłopotow typu auto , wszelkie drzwi, no i ubrania... najtrudniej wyszukać butki ... nie pytajcie jakie ale wiem ze są więksi wiec nierozpaczam... odrazu mi lepiej jak zerkne na brata
poznalam ostatnio fajnego kolesia i w wieku 17 lat ma 193 cm... :)
Nie musze chyba dodawac, ze jest koszykarzem
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."