Zadyma w budzie :)....

Spędzamy w niej (albo powinniśmy spędzać) sporą cześć swojego życia. Jak w niej przetrwać i zostać sobą? Jak radzić sobie z codziennymi szkolnymi wymogami? Jak uniknąć najgorszych katuszy? Co interesującego dzieje się u Was w szkole, a z czym nie możecie wytrzymać?
ODPOWIEDZ
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Zadyma w budzie :)....

Post autor: PLAGIATT »

...No właśnie w Warszawie zadyma była wczoraj a dzis zadyma mozna powiedziec byla podobna u mnie.... iż ktoś w całej budzie rozpuscił GAZ PIEPRZOWY... wiara sie dusila plakala.... i zostalismy wszyscy ewakuowani.... a na boisku bylo od groma sprzeczek :) za duzo nas bylo chyba na tym malym boisku... wkoncu u mnie jest Zespol Szkol Lacznosci... duzo sie dzialo... :>... a u was byla jakos nie dawno jakas duza zadyma ??
Dabidi
Młody aktywny

Re: Zadyma w budzie :)....

Post autor: Dabidi »

Umnie w szkole nie było zadymy .... ale jak tylko się w niej zjawie to będe kombinował .... jak zrobić zadyme hehehehe ale jestem okrutny HA!!!
Ziomal madafaka:
--==|Dabidi|==--
ylka
Człowiek czynu

Post autor: ylka »

U mnie...? No, moze tylko to, ze dziewczynki sie bily :twisted:.
smile like a melon slice : )
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

U mnie przez ostatnie lata tak się zmieniło, że teraz nikt się chyba nie odważy nic napisać marekerem, czy sprejem na ścianie... A za taki numer jak ktoś wywinął u plagiatta to zmiłuj się panie nad jego duszą, gdyby go dyrektor dopadł! :-]
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Post autor: PLAGIATT »

hehehe no u nas dyrektor wywala od razu.... za takie rzeczy jak ta co sie stala albo np. znecanie się, bicie się, pisanie po scianach... odrazu maja wylot :> no nawet wylot jest za 50h nie usprawiedliwonych
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

nO u mnie w szkole jest bardzOOO podobnie.Tez sie wywala za rozne nawet najmiej idityczne rzeczy. Za powiedzenia do pierwszaka "kici - kici" oczywiscie jesli pierwszak pojdzie do dyrka ze go straszono to ten 2 - klasista moze sie pozegnac ze szkola.Za niepojechanie na oboz integracyjny tez sie wywala bo podobno on jest OBOWIAZKOWY i cala klasa ma obowiazek na niego jechac a jak nie chce to robi PAPA szkole.
W sumie chyba przez te zasady nie bylo zadnych wiekszych ani miejszych zadym : -]
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Fighter
Szalony pismak

Post autor: Fighter »

Taa wcale tak latwo nie jest wyrzucic kogos ze szkoly, to tylko sie wydaje takie proste.
A co do rozrob to dziwne rzeczy sie u was dzieja.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
M_a_R_o
Młody rozbrykany

Post autor: M_a_R_o »

ehm....... ale jaja w budzie macie :P. U mnie to przewaznie spokojnie...... zadnych rozrob..... zadym.... a przydala by sie jakas - moze by troche ciekawiej bylo ;)
Be strong in body, clean in mind, lofty in ideals. - Dr. James Naismith, the father of basketball
Mirriam
Truskafka

Post autor: Mirriam »

Ja nie mam takich jazd w szkole. Najwieksze zadymy sa pod koniec roku szkolnego jak dziwnym trafem ''ginie'' kilka dzienników :wink:
"Moje szczęście ma brązowe oczy :D" :tak:
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Fighter pisze:Taa wcale tak latwo nie jest wyrzucic kogos ze szkoly, to tylko sie wydaje takie proste.
Sorry ale sie nie zgadzam wywaliz z budy kogos to latwa sprawa.Opowiem Wam historyjke ;P W czwartek jade na ten oboz integracyjny i taka Kamila straaaasznie nie chce jechac.Mowi ze jest przeziebiona itd. ale sadze ze chodzi o brak kasy (dwu dniowy oboz kosztuje 50 zl dUUUzo no nie?) no i dyrek powiedzial ze on za nia jakby co zalozy a ona mu odda kiedy bedzie mogl ale ta sie nie zgodzila. . . po paru dniach namowy dyrka ona nie zmienila zdania.To w piatek na Technologie do mojej klasy wszedl wice z jakimis papierami, podszedl do Kamili i rzucil tekst :"Pani juz nie jest uczennica tej szkoly" i dal jej podanie, ktore zlozyla za czasow gim. i swiadectwo.Kami je wziela i bez slowa wyszla z klasy.I co moze to bylo trudne?
Ale wiecie co ja tam bylam w szoku...takie postepowanie jest ochydne...nawet bardzo przeciez niektorzy wstydza sie tego ze nie maja na cos piniedzy.Jutro Kami ma przyjsc do szkoly z mama ciekawe jak to sie potoczy.Moze do nas wroci ;| Podobno rozmowy rodzicow i grona pedagogicznego czynia cuda ;P
Krolujesz Im.!
;)
M_a_R_o
Młody rozbrykany

Post autor: M_a_R_o »

SkaTe_GirL no mnie też ciekawi jak to sie potoczy... Troche dziwna sprawa zeby za takie cos ja wylali? Prawie niemozliwe... przeciez powinno byc tak, ze jak nie chce jechac to nie jedzie.... jej sprawa.... bezsensu...
Be strong in body, clean in mind, lofty in ideals. - Dr. James Naismith, the father of basketball
mmloda
Szalony pismak

Post autor: mmloda »

u nas czesto byly zadymy ale teraz nie ma policja stoi przed szkola ale nie wszysscy o tym wiedza. Nawet po za teren nie mozna wychodzic w czasie przerwy
KoChAm MoJe SłOnEcZkO
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Wiec moja kumpele wyjebal* ze szkoly ;P ale po 2 dniach wrocila ;P Bo jej matka przyszla i zrobila awanture n cala szkole ze jak mozna wywalac kogos za to ze nie jedzie na oboz!I dobrze zrobila bo to idiotyzm.Skonczylo sie na tym ze Kami wrocila do klasy a za nia placi dyrek na ten oboz. . .
Wiec jak widac uczoniowie w moim liceum nie robia zadym. . . robia to raczej ich rodzice =]]]
Krolujesz Im.!
;)
magda_ns
Młody aktywny

Post autor: magda_ns »

U nas była tak:
dzisiaj
wczoraj
przedwczoraj
dwa dni temu
trzy dni temu

U nas są codziennie zadymy i nawet dziewczyny biorą w nich udział
Te sprzeczki są o byle co np. jeden do drugiego powiedział ty małpo i już jest zadyma. Czasami jest tak że nawet nie wiedza o co się biją. Jak biją się dwie osoby to za 15 sekund bije sie 30 osób!
,,Facet to świnia! mówisz,że ty o tym wiesz, i choć cie staram jak mogę całe życie słysze ten tekst:Facet to świnia''
Fighter
Szalony pismak

Post autor: Fighter »

SkaTe_GirL pisze:I co moze to bylo trudne?
No coz, zapomnialem ze nie kazdy jest inteligentny. Coz to nie jest tak prosto. Trzeba powaznie zlamac regulamin.
Ja bym takiego dyra wysmial i powiedzial ze jak chce byc cwany to ja moge tez sie zabawic. Kurator oswiaty, ministerswo edukacji, a jak nie to do zobaczenia w sadzie. HEHE nie ze wszystkimi jest tak latwo jak sama widzisz. Coprawda ja nie mam powodow by to robic gdyz jestem pozadnym uczniem :D .
Ucznia mozna wywalic, dyrektora tymbardziej.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Montana
Szczęściara

Post autor: Montana »

eh, mi tez ta historia wydaje sie byc co najmniej dziwna i chyba musze zgodzic sie z Fighterem.....
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Nie moja wina ze dyrek jest pojeban*. . .po prostu w mojej szkole ten oboz to tradycja.A dyro chce abysmy sie wszystkie poznaly tak nOoo na luzie czy jakos tak. . .cholera go tam wie. . .ale sprawa jest juz zamknieta.Dla mnie tez to jest idiotyzm ale rozni ludzie chodza po tym swiecie ;P
Krolujesz Im.!
;)
Mika
Młody aktywny

Post autor: Mika »

Ojejku jaka dziwna szkoła skate girl... nie chciałabym do takiej chodzić ;) u mnie też była wycieczka integracyjna ale kosztowała raptem 3zł. no i była w czasie lekcji szkolnych, więc wszyscy na to z chęcią poszli :] chodź i tak były osoby które dały lewe usprawiedliwienia i nie przyszły... ale żeby za to ze szkoly kogoś wyjebać? paranoja :| Rzecz dla mnie poprostu nie zrozumiała i także zgadzam sie z Fighterem ;) Dyrektora na Sybir i tyle ;)
I niech szczęście będzie szczęściem, które zawsze będzie trwać ;)
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Mika pisze:Ojejku jaka dziwna szkoła skate girl... nie chciałabym do takiej chodzić ;) Dyrektora na Sybir i tyle ;)
No nie jest tak zle Mika trza sie po prostu przystosowac ale z tym dyrkiem na Sybir to niezla mysl ; -]
Krolujesz Im.!
;)
KriZe4aR
Młody aktywny

Post autor: KriZe4aR »

;> u mnie sie troszke dzialo :D <lol2>
bojki ale to norma
korytarz w pianie itp od gasnicy z 3 razy tak w roku szkolnym :D
raz ktos wezwal straz pozarna ze sie pali :) w klasie <lol> :
a pozatym to blokowane zamkiw drzwiach ;] to juz norma tygodniowa