jestes webmasterem ktory sam robi grafike na potrzeby swojej stronki [tak jak ja] a moze poprostu tworzysz grafike dla przyjemnosci ?
hmmm tutaj mozesz porozmawiac o tym w czym i jak to robisz oraz o innych zwiazanych z grafika tematach
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
taki ciekawy temat damy jako przyklejony... zeby sie nie zapodzial gdzies...
ja sie zajmuję grafiką dla przyjemnośći rzadziej na strony(zwlaszcza swoje bo takowych nie mam (porządnych) a te co mam sa neiciekawe )
lubiem to... nadal sie szkole ciagle chodze po stronach uczę się ale i tak to co umiem to mało... i chcem więcej!!!.... tak przy okazji ...używam Photoshopa 6 , 7 potrzebuje więcej tutków
macey pisze:ja chciałbym sie naumiec...tzn nauczyć.. robic takie efekty 3D jakby takie klocki... gwiazdy... to razem na siebie ponakładane zajebicho wygląda...
daj link
a ja jak juz mowilem uzywam photoshopa 6 po angielsku [mialem po polsku ale nie umialem sie tym poslugiwac ]
zazwyczaj robie grafike na strony www ktore ostatnio coraz czesciej robie roznym osobom [zazwyczj kumplom] i ostatnio dostalem zlecenie na zrobienmie oficjalnej strony mojej szkoly co z tego wyjdzie okaze sie lada dzien
juz prawie jest gotowe ale poczekam az skoncze i dam link zebyscie mogli sobie zobaczyc
wczoraj siedzialem nad tym do 4:40 w nocy dobrze ze dzisiaj mialem wyjscie do kina bo normalnie to bym na lekcje nie dal rady wstac
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
a ja jak juz mowilem uzywam photoshopa 6 po angielsku [mialem po polsku ale nie umialem sie tym poslugiwac ]
eee linka...eee nie wiem... ja tego wiele widzialem... na necie.. i podobno to w Photoshopie...jak da sie takie cos robic to chcę umieć a jak to jest polączenie z Max3d... to ... źle : P
...ja tez mam angielska wersje PS'a po polsku na pewno by dziwnie brzmialy te wszystkie filtry i inne pierdoły.. przyzwyczaiłem sie do ang..
aha... mam prośbę... poszukuje kogoś kto by mi przetłumaczył tutka do Photoshopa... bo ja go nie kapuje.. tymbardizej ze dzieniw po angielsku jest napisany
Jeśli ktoś chciałby mi pomóc prosze o prywatna wiadomość ... (tu nie bede tego wklejał)...
J to tez lubiem grafikować ;P .. ale wolę, kiedy jest to pożyteczne .. Za fchofca się nie uważam, raczej amator jestem .. Ale fajno jest czasami sobie pofantazjować
kurcze widze ze wiekszosc uzywa tej poteznej aplikacji - MS Paint .......
bez urazy ale gdzie wy sie tego nauczyliscie tez kiedys probowalem cos w tym zrobic ale to wyzsza szkola jazdy jak dla mnie musz sobie kupic jakis dobry podrecznik ... albo sciagnac jakis kurs z netu
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
grafiką się interesuję, ale specem to ja nie jestem....
tworzę w photoshopie 7 osiągnięć nie mam zbyt dużych, tworzę grafikę dla mojej strony, co do 3D to widziałem tutorial na www.photoshop.pl chyba...
MSpaint RULEZ:!: pixelarty się fajnie tam tworzy, ale to jest żmudne i bardzo długo się to robi....