Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Popularna uliczna gra w Zośke ( a profesjonalnie footbag) ma coraz więcej zwolenników. Większość z nich nie wie, że w Polsce istnieją kluby zrzeszające sympatyków tego, bądź co bądź, sportu.
Miłośnicy Zośki organizują mecze stylu zwanego FootbagNet. Zasady gry przypominają te znane z siatkówki z poważnym wyjątkiem: nie można odbijać piłki częściami ciała powyżej kolan. Obecnie stowarzyszenia Footbag'gow liczą około 45000 członków. W Polsce działają kluby we Wrocławiu i Słupsku.
Zośka powiem tak moją szkoła również zawładneła niema przerwy na której jakaś grupka nie grała by w zoche :DD ja sam raz po raz grywam
eeeee.............ale Zośka to przecież nie żadna nowość.........ona raczej powróciła do łask po wielu latach zapomnienia......moj dziadek w nia gral w latach swej mlodosci.........A czy sie znudzi? Mysle ze znowu zapadnie w sen na kilkanascie ladnych lat, by za jakis czas znow sie odrodzic, chociaz nie chcialabym tego, bo osobiscie bardzo mi sie podoba gra w Zochę (chociaz sama nie gram)...