Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Jak w temacie. Tzn wczoraj z okazjii świąt zabrałam Tatusia do kina na "Władcę pierścieni" cz.I i II, co w sumie trwało 7 godzin i parę minut więc było zabawnie i nagle dziś rano okazało się ze jednak na tyłku mam mięsnie bo od tego siedzenia mam zakwasy A jak z wami?? jakieś maratonki?? co?? jak odczucia??
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
magduś...ja właśnie gadam z tobą o tym na gg i ciągle nie rozumiem po co ty tam poszłaś?? i to jeszcze 7h w kinie!! ja bym nie wytrzymała... Nigdy nie byłam na czymś takim i jakoś się nie wybieram... Ale ja nie lubię kina po prostu... Wiesz coś o tym Więc jak dla mnie maratony odpadają
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
jak dla mnie maratony tez odpadaja ja jak w tv film ogladam to zaczyna sie nudzic powoli nawet jesli film jest super fajny moze to przez reklamy ale nawet na kompie niepotrafilem 2 filmów pod rzad ogladnac
ludzie nie tyle siedzieli Mirriam są i tacy fanatycy co 4 filmy przez noc (jak moja qmpela) albo i 24 godziny w 24 godziny Ale syyper bylo!! Tylko w przerwie pomiędzy seansami to łazienka cały czas zajęta Ledwo zdązyłam na 2 część
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Gingers .. bleeeeeeeeee .. jakie to niedobre .. bleeeeeeee. bleeeeeeeee . . to w gardlo pali ! . .bleeeeee beeeeeeee to ma jakies E xxx w sobie i jest choelrnei dniedobre, redsik lepszy bo ma mniej tych piepshonych jonserwantof ; p . .Redds ruls, Gingrs dupa ; p
Ja strasznie żałuję, nie nie zostałem wylosowany na 24-godzinny seans "24 godzin" buu! ._.
Co jakiś czas mam ENEMEF w mieście - taki maraton - ale nie mam z kim iść, nikt nie chce Ale już są wszystkie części Matrixa i LOTR, więc kto wie, kto wie...
PhantOm pisze:Co jakiś czas mam ENEMEF w mieście - taki maraton - ale nie mam z kim iść, nikt nie chce Ale już są wszystkie części Matrixa i LOTR, więc kto wie, kto wie...
noooom.... teraz juz pod koniec lutego mamy maratonik z trzech czesci Wladcy