Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
mini plebiscyt nawiązujący do POKAŻ SIĘ
w której sukience mam iść na studniówkę. zaznaczam że idę jako osoba towarzysząca z kolegą. To niemoja studniówka i nie mojego chłopaka, ale idę
no więc która?
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Zdecydowanie w czarnej...!!!! Bardzo ladnie w niej wygladasz....A natomiast w tej kremowej wygladasz troszke blado i tak z lekka jak w koszuli nocnej....a w czasrnej wygladasz poprostu zaj.... Wiec bez zastanowienia wybierz czarna...:)
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
wszyscy mówicie że czarna (no prawie wszyscy) i ja też tak myślę. Ale mama nie chce mnie w niej puścić bo mówi że za skąpa Ale jak znajdę jakieś okrycie (tak żeby na początek mieć ) to w niej idę na 100%
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
ewelinka pisze:Zdecydowanie w czarnej...!!!! Bardzo ladnie w niej wygladasz....A natomiast w tej kremowej wygladasz troszke blado i tak z lekka jak w koszuli nocnej....a w czasrnej wygladasz poprostu zaj.... Wiec bez zastanowienia wybierz czarna...:)
potwierdzam
Wszystko ma swoje priorytety, Niestety
Wszystko ma swoje, Wady i zalety
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Hip hopowa podróż do przyszłości ...
hehe Ania, to wlasnie chodzi o to, zeby byla skapa ;);)
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
hehe tak jest wlasnie o to chodzi ze ma byc skapa
oj mama na pewno Ci pozwoli ja wlozyc ; -]
na pewno sama widzi ze wygladasz w niej superOoooOOwo ; -]
Anuś ty jestes obryta pewno w temaci studniówki, do wczoraj myslalem ze na studniówke nalezy isc w czerwonych gatkach, ale od wczoraj moja siostra mi powiedziala ze tylko panienki ida w czerwonych a faceci w zielonych... wiesz cos o tym??