Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Ja nie mam czasu, ale jak znajde to obiecuje, ze sciagne
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Suwalska premiera filmu wlasnie sie skaczyla w seansie brala udzia jedna osoba ktora jest mile zaskoczona filmem najfajniejsza byla scena walki komisaza z mscicielem
film bardzo brutalny powinien byc puszczany po 22 w telewizji
życie msiciela byla przedstawiona bardzo brutalnie krew troche nieprawdziwa no i te usmiechy dziennikarki po tym strzale takie troche niefajne ale film ogulnie spoko
to byly kwiki przestraszenia a nie smiechy :D
poz a tym wez se sam pracuj z dziewczynami )
a film wcale nie jest brutalny...to sie tak tylko wydaje..
a moze jakies pytania ? albo cos )
A ja juz gadaelem z maceyem otym filmie i on zna moje zdanie.
Za malo gry kobiet bylo ; p .. szczegolnie tej pierwszej ofiary Mściciela : ) .. No i jakby miala jakies fajne latex i byla tajemnicza wopjowniczka mocy ; p .. Byloby fajnie : D
No ale tak z drugiej strony to idealne zdjecia i montaz, no i macey to najprzystojniejszy aktorj akiego znam .. khy khy ; pppppppp
no ale mi chodzi o ten usmiech jak jusz msciciel zostal zabity
no i ta jego pierwsza ofiara tez jak lezala zaczela sie usmiechac
noo i niema motywu milosnego zadnego komisaz powinien miec jakas laske która powinien ratowa tak jak to jest we wszystkich amerykanskich filmach