Tak tak...
Ponad trzy lata temu! Dokładnie 25 marca Strefazso9.pl obchodziła swoje urodzinki... trochę nie udane, bo akurat w tym czasie borykaliśmy się z problemamy technicznym :/ , ale możecie naprawdę króciutko na ten temat poczytać na naszych stronach:
-> http://www.strefazso9.pl/3lata
Niestety urodzinki były skromne, bez prezentów i farejrwerków (-; ale już nie długo na naszych stronach będziecie mogli wygrac małe upominki w konkursie...
Dla wszystkich 644 zarejestrowanych ? Admin Rulezzzz ! Ciekawe kiedy będzie 1000 zarejestrowanych, ile latek będzie miała wtedy Strefa , a może już nie długo
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
Szpanerzy !! i tak nikt z was nie jest tu dłużej niż te 3 latka i parenaście dni, zresztą ja też nie ;p
Magduś ... pół roku i dumna ? Gdyby to było 9 miesięcy to rozumiem ;p
A Anuś to niech nie obiecuje, bo tu ciągle albo komuś jakieś majtki obiecują, albo torty ;p
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
No to w sumie już niedługo ;p 100 lat, 100 lat
A przy okazji mówienia o urodzinkach Strefy to tylko wspomnę że niedługo ma urodzinki ktoś jeszcze, delikatnie mówiąc-mocno związany ze Strefązso9
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."