a co sie chlopakom nie podoba w dziewczynach ?
-
- Prawie autorytet
a co sie chlopakom nie podoba w dziewczynach ?
podobny temat ale teraz o wypowiedzi prosimy chłopczęta 

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Władca Smoków
Re: a co sie chlopakom nie podoba w dziewczynach ?
kurestwo (przepraszam za wulgaryzmy)
no i blondynkowatosc (przepraszam wszystkie blondynki ale chciałem tak zeby najłatwiej było zrozumieć :])
no i blondynkowatosc (przepraszam wszystkie blondynki ale chciałem tak zeby najłatwiej było zrozumieć :])
-
- Młody rozbrykany
to ze kokietuja dla zabawy i nie obchodzi je to ze moga kogos zranic
-
- Człowiek czynu
Szukanie ciągle jakiegoś faceta, dość mam już dziewczynek które uważają, że muszą mieć jakiegoś faceta, bo tak. Zero uczucia, jakieś dresiarskie hobby chyba.
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
-
- Prawie autorytet
Różowe pantofelki! =)
Spokojnie, i co z tego? Życie marnować na siedzenia jak kura po deszczu jest wg was lepszym rozwiązaniem? I nie naskakujcie zaraz na mnie z wielce romantycznymi textami typu 'czekanie na miłość', bo taka nie zawsze jest potrzebna żeby z kimś być, czasem wystarczy bycie dla bycia, zabawa dla zabawy, - czy dla waszego kurwiania - sex dla sexu. Są pewne granice, ale póki ich się nie przekroczy nie winno hamować i słuchać takiego pieprzenia 'przebierasz w chłopcach, flirtujesz z innymi będąc z kimś, nawet do mojego *imię się uśmiechasz'.
* i nie przywalać się, że w cytacie pisałem w takiej formie, bo to było skierowane do dziewczyn żeby się nie przejmowały.
Spokojnie, i co z tego? Życie marnować na siedzenia jak kura po deszczu jest wg was lepszym rozwiązaniem? I nie naskakujcie zaraz na mnie z wielce romantycznymi textami typu 'czekanie na miłość', bo taka nie zawsze jest potrzebna żeby z kimś być, czasem wystarczy bycie dla bycia, zabawa dla zabawy, - czy dla waszego kurwiania - sex dla sexu. Są pewne granice, ale póki ich się nie przekroczy nie winno hamować i słuchać takiego pieprzenia 'przebierasz w chłopcach, flirtujesz z innymi będąc z kimś, nawet do mojego *imię się uśmiechasz'.
* i nie przywalać się, że w cytacie pisałem w takiej formie, bo to było skierowane do dziewczyn żeby się nie przejmowały.
-
- Tuningowiec
Nie lubiem jak jakaś laska kokietuje z paroma facetami, niepodoba mi się tesh jak dziewczyna używa słów niecenzuralnych np. na k, h, itp.
i tych co są przemądrzałe i wciskają facetowi kit i to że karają facetów za coś złego, a gdy one to zrobią to "sie nic nie stało przecież"
i tych co są przemądrzałe i wciskają facetowi kit i to że karają facetów za coś złego, a gdy one to zrobią to "sie nic nie stało przecież"

Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
- Prawie autorytet
Ja jestem blondynką::PiotreK:: pisze: no i blondynkowatosc (przepraszam wszystkie blondynki ale chciałem tak zeby najłatwiej było zrozumieć :])

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Szalony pismak
Wiem że to nie zależy od was ale niepodoba mi się wasza postawa przed i podczas okresu.
A poza tym to:
-olbrzymia ilość makijażu
-nie lubię manipulantek
-najczęściej chcecie mieć
jak największy wpływ na faceta.
A najbardziej nie podoba mi się to że nie można bez was żyć!!!

-olbrzymia ilość makijażu
-nie lubię manipulantek
-najczęściej chcecie mieć
jak największy wpływ na faceta.
A najbardziej nie podoba mi się to że nie można bez was żyć!!!

-
- Władca Smoków
ania niewidzisz tego co tam jest w nawiasie ????
: P a ja nie lubiem .. hm .. nawet nei wiem ; ] .. nie grubiej grubych pup i zbyt duzych piersi : D .. i twarzy jak nalesnik i no ten tego nie lubiem jak fajna dziefczyna wydaje sie neifajne i jak niefajna zdaje sie fajna = P ooo .. i nei lubie tapeciar i dresiar z duzymi pupoami i stringami : D
-
- Młody aktywny
Ne lubie jak dziewczyna:
- sie puszcza
- robi makijarz na 2 cm (no drobna przesada)
- ma niezgrabny tylek i na dodatek nie jest "fajna"
- robi z siebie laleczke/ barbie
- ubiera sie i zachowuje sie jak chlopak
- przeklina bez przerwy (czasami moze sie kazdemu zdarzyc)
A tak ogolnie to jestescie super dziewczyny i bez Was swiata sobie nie wyobrazam!!!
- sie puszcza
- robi makijarz na 2 cm (no drobna przesada)
- ma niezgrabny tylek i na dodatek nie jest "fajna"
- robi z siebie laleczke/ barbie
- ubiera sie i zachowuje sie jak chlopak
- przeklina bez przerwy (czasami moze sie kazdemu zdarzyc)
A tak ogolnie to jestescie super dziewczyny i bez Was swiata sobie nie wyobrazam!!!
"Niebo gwiaździste nade mną, prawo morlane we mnie"
-
- Prawie autorytet
To ja za całą płeć piękną - DZIĘKUJEMY!paszko3 pisze: A tak ogolnie to jestescie super dziewczyny i bez Was swiata sobie nie wyobrazam!!!

-
- Młody aktywny
A ja tak poczytałam sobie czego faceci nie lubią u dziewczyn(wcześniej czytałam czego dziewczyny nie lubią u facetów) i dochodzę do takiego wniosku że faceci mają wiele,wiele,wiele zastrzeżeń szczególnie do naszego wyglądu(my w większości nie zwracamy na to aż takiej uwagi!!)Nie wiem ile każdy z was ma lat ale wydaje mi się że nie wiecej niż 15(nie urażjąc tych starszych:))Dla nikogo z was nie liczy się np.inteligencja?????Niekoniecznie chodzi mi o tą ceche charakteru ale akurat to mi do głowy w tej chwili przyszło!!Chyba nigdy nie zrozumiem facetów...
Acha ale każdy (prawie każdy) napisał że bez kobiet nie mógłby żyć...to już coś...

Acha ale każdy (prawie każdy) napisał że bez kobiet nie mógłby żyć...to już coś...
-
- Szalony pismak
"Co się chłopakom nie podoba w dziewczynach"...na to wygląda że każdy z nas lubi inteligentne dziewczyny!!!:P
-
- Młody rozbrykany
wszystkie dziewczyny sa inteligetne, ladne(kazda na swoj sposob) i w ogóle naj....
bez nas nie bylo by swiata
wiec po co sie rozpisywac czego chlopaki w nas nie lubia 

-
- Szalony pismak
Taaa milo by bylo. Ale tak nie jest niestety.Mróweczka :) pisze:wszystkie dziewczyny sa inteligetne, ladne(kazda na swoj sposob) i w ogóle naj....

"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Młody aktywny
aaa przepraszam wy to możecie mieć do nas zastrzeżenia... niestety nie ma na świecie takiego ideału który by wam w pełni odpowiadał... a my nigdy nie patrzymy na was tak w całości jak wy na nas
Nie o to chodzi, że boję się żyć. Wolałbym po prostu, żeby mnie przy tym nie było... (W. Allen)
-
- Młody aktywny
A ja nie lubie jak dziewczyna :
- zanatto sie maluje (czyt. swieci na kilometr
)
- przeklina
- pali duzo papierosow
- bawi sie uczuciami
tyle mi sie przypomnialo
- zanatto sie maluje (czyt. swieci na kilometr

- przeklina
- pali duzo papierosow
- bawi sie uczuciami
tyle mi sie przypomnialo

-
- Młody rozbrykany
jakis many rzekł że każda dziewwczyna jest ładna tylko nie po każdej to widać
Panowie czekamy na dalsze komentarze

Panowie czekamy na dalsze komentarze

Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
-
- Szczęściara
Jest Magdus takie powiedzenie,ze nie ma brzydkich kobiet- sa tylko kobiety zaniedbane ...
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."