Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Temat Dotyczy Body Percingu a mianowicie kolczykowania ciała no więc co o tym myślicie ??? Przekuli byście sobie ciało by je ozdobić ?? czy uważacie że to jest okropne... czekam na wasze opinie Prosze o Udział w Ankiecie....
P.s. Temat powstał na prośbe Uzytkowniczki Virgin.... Wypowiedzi w tym temacie będą brane do artykułu dla Pani Ewy Mroczkowskiej-Rossmann, wszyscy pozostaniecie anonimowi.
Mi sie podoba kolczyk w pepku i wlasnie jak znowu bedzie cieplo to sobie zrobie....
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Jak mialam 14 lat to ludzi szokowało to ze mam kolczyk w pepku ale teraz pelno dziewczyn ma i to nie jest zadna nowosc czy oryginalnosc. W sumie przez prawie 3 lata sie duzo zmienilo
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Ja bardzo lubię nosić kolczyki i na razie mam ich 4 - 3 w jednym uchu i 1 w drugim. Wiem, ze na pewno bede miala jeszcze jeden w pępku i zastanawiam się nad kolejnym - brew, język czy nos. Ale ten ostatni to dopiero po 18-stce.
Kolczyki pelnia role ozdoby, ale nieraz sie zdarza ze ludzie nie potrafia korzystac z tego rodzaju ozdob. Zamiast wygladac lepiej, niszcza swoj wyglad nadmiarem kolczykow lub ich umiejscowieniem.
Nie jestem przecinikiem kolczykow, coz potrafi to dodac kobiecie uroku (O ile ktorejs jest to w ogóle potrzebne ).
Jednak kolczyki na brwiach czy jezyku, lub ich nadmiar na ciele ; coz sa rozne gusta, ja sie wstrzymam z komentarzem.
Jesli chodzi o kolczyki i facetow to raczej nigdy bym nic sobie nie przeklul.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
ja mam 1 w jednym uchu i 2 w drugim - przy czym trzeba tu zrobić trzecią musiałam tylko poczekać aż mi jedna dziurka zarośnie bo była krzywo zrobiona :/
chętnie bym sobie w pępku kolczyk walnęła, no ewentualnie w nosq taka mała kropeczka
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Hm, ja mam bzika na punkcie kolczyka w uchu, ale to musi być mała, biala perełka zawieszona na złotym łańcuszku długości około 1 - 1,5cm zaczepiana na śrubkę...