Pamietacie jak, hm... jakis rok temu? (pomylcie jesli sie myle, ale cos kolo tego) chcieliscie zjazd, taki dluzszy... na kilka dni. W wakacje niestety sie nie udalo. Teraz jednak chce to naprawic, chcemy!
Co prawda byl zjazd, ale tylko w Łodzi, dla Łodzi i okolic. To jednka nie to.
Przyznam, sporym problemem jest termin. Problemem szczegolnie dla mnie i innych organizujacych to osob (matura), ale i dla Was. Debatowalismy, myslelismy...
Jak juz wiecie, termin, przyblizony, to okolice 28 grudnia 2004 - 2 stycznia 2005 roku na czas 4-5 dni!
Czy z Sylwestrem, czy tylko 4 dni przed to juz zalezy od Was, no i od tego czy uda sie zalatwic... ale co WY o tym sadzicie?
ILE KASY?
Ogólnie koszt nie przekraczał by 15 zł za dobę. Myślę (myślimy), że to nie jest duzo na mile spedzenie czasu w przerwie swiatecznej... a tym bardziej na bardzo nietypowe spedzenie sylwestra!
Tak wieć proszę: Napiszcie czy chcecie, czy przyjedzecie... koszt na 5 dni to mysle ze bedzie gdzies te 75 zl... to nie duzo jak na sylwester... lub 60 zl na 4 dni przed! Wyzywienie oczywisice tutaj nie wchodzi w koszta, ale to chyba na prawde niezla oferta!
Chociaz raz spotkajmy sie WSZYSCY! Nie tylko ludzie z forum, ale i ludzie odwiedzajacy serwis. Nie to, ze jestem tu nowa/nowy i Was nie znam... nie nie, poznajmy sie! Zrobmy zjazd jakiego jeszcze polski Internet nie widzial!
Piszcie, co Wy na to!?
Oczywisice musieli byscie zdeklarowac sie wczesniej (terminy beda podane) i bedziecie musieli wplacic kase, z chyba zrozumialych wzgledow...

Pozdrawiam!