Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
A co do tematu... to ja nie lubie tego miejsca. Brzydko tam, szaro i ponuro, choć znam stamtąd parę osób... Ogólnie pusto tam jest, bo podobno... niebezpiecznie
Paweł Florczak pisze:Wyjasnienie:
Teofilów - osiedle w Łodzi
A co do tematu... to ja nie lubie tego miejsca. Brzydko tam, szaro i ponuro, choć znam stamtąd parę osób... Ogólnie pusto tam jest, bo podobno... niebezpiecznie
az tak zle to nie oceniam teofilowa - mieszkam na osiedlu domkow i wcale nie jest tak szaro i niebezpiecznie
to oczywiste ze nudno, smutno i szaro jest na Teofilowie zreszta tak jak w calej Lodzi.
Najladniej, najpiekniej, najkolorowiej i najweselej jest oczywiscie na STOKACH. Tutaj mieszkaja najweselci ludzie, sa najpiekniejsze tereny do spacerowania, odpoczywania no i mieszkania...
carramba pisze:hmm .. PhantOm a w jakiej czesci teofilowa mozna cie spotkac ?
A to zależy : ) Najczęściej w części - jak wspominał Pafełek - domkowej.. Czy to w domku, czy okolicach : )
Alternatywy:
* ten fajniasty basen (przychodzi taka grupa, której trudno nie zapamiętać lol "do zobaczenia przy nowym regulaminie" hehe)
* gdzieś na Teofilowie pomykający na rowerze : ) Teofilów, to ważny punkt na trasie, bo mamy postój
tylu, szukaj (: rotfl
Koffany Pafełek :P pisze:Wyjasnienie:
A co do tematu to PhantOm mówi własnie o domkach...
Pafełku, a Ty przypadkiem nie za dobrze wiesz o czym ja mówię, hę? :twisted::hihi: ok........... już nie będę q-;
PS. I tak wymiata Górna z Piastem i naszą ukochaną, otwartą 24h/d przez 7 dni w tygodniu, Żabką na czele!! o! Spokojnie i fajniusio i milusio tu jest ;D
Ostatnio zmieniony 03.11.2004, 10:22 przez Phantom, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja nie wiem co Wy od Teofilowa chcecie, od 17 lat tu mieszkam i na nic innego niz odległość od centrum narzekać mi się nie zdarzyło. Ani tu szaro, ani pusto, ani niebezpiecznie(w domkowej części szczególnie), ani tym bardziej nudno... I ludzie też są rewelacyjni (nie wszyscy-ale to chyba oczywiste).
PS1:
PhantOm pisze:
Pafełku, a Ty przypadkiem nie za dobrze wiesz o czym ja mówię, hę? :twisted::hihi:
A nie ma racji?? Zaprzeczysz??
PS2:Tylko ta dzisiejsza młodzież... taka perwersyjna troszkę, w weekendy szczególnie...