Interesujesz się modelarstwem, a może zbierasz znaczki ;-) Tutaj możesz porozmawiać z innymi o swoich zainteresowaniach, tych mniej i bardziej orginalnych. Zaszokuj nas swoimi pomysłami!
Czy ktoś z was bawi się w fotografie? chętnie poglądam wasze prace i podziele się swoimi może wymiana jakiś doświadczeń ? na czym pracujecie? czy używacie PS? Corela? Gimp? do obrobki fotek?
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
wang pisze:Wiem... niestety nie mam jeszcze dobrego sprzętu. Zdjęcia robie cyfrówką, a w dodatku te wiewórki są cholernie szybkie. Ale i tak troche ich nałapałem
wow jak na cyfrówke to łdne zdjęcie! już widze co tam można by bylo zrobić jakbys tak pstryknal fotke jakąś minoltą czy Olympusem
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
a czym sie rozni cyfrowka od olympusa badz minolty ? to takze moga byc przeciez cyfrowki :]
wang jakbys napisal 'to bylo robione komorka' to bym zrozumial ale slow 'Zdjęcia robie cyfrówką' nie rozumiem.. .bo ja tez takie robie i wychodza lepsze
ja w sumie niedawno zaczełem zrobiłem kilka zadowalających zdjęć ale raczej niesą n tyle dobre zeby je pokazać narazie bawie sie cyfrówką średniej klasy kompakcikiem moze kiedyś wrzuce na jakiś serwer zdjęcia to pokaze
Ehm, sorry... zapomniałem dodać, że robie cyfrowką bardzo niskiej klasy... nie pamiętam nawet dokładnie ile tam ma px itd (bo już mam ją dłuższy czas), ale zdjęcia robione w nocy, czy z choć troche złym światłem - są po prostu do dupy.