Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Coś mi się kojarzy, że taki temat był, ale ja go nie znalazłem, więc ewentualnie ponawiam...
Jak to jest? Czy to dziewczyna powinna być niższa od chłopaka? Czy na odwrót? Jak bywa u Was? Czy Wam coś w tym przeszkadza? Wypowiedzcie się...
Mi jest trudno się wypowiedzieć, ponieważ nie mam dziewczyny (choć staram się o Jedną, Najdroższą Mojemu Sercu)... Uważam jednak, że wzrost raczej nie jest przeszkodą - oczywiście, większa różnica na pewno wygląda niezręcznie, ale to kwestia przyzwyczajenia... Zresztą, kto tam wie...
Cóż, nie mógłbym być z wyższą od siebie dziewczyną. Czułbym się po prostu dziwnie, głupio... zresztą, mam 187 cm wzrostu, więc raczej z tym problemów nie mam
A ja na to nie zwracam uwagi chociaz wiem ze sporo dziewczyn woli wyzszych facetow. Najlepiej jak facet jest mojego wzrostu nie musze sie gimnastykowac i stawac na palcach zeby dac mu buziaka
no ja osobiście wole niższe dziewczyny no w sumie jak narazie spotkałem mało dziewczyn wyższych odemnie a mam tylko 183 cm
ale osobiście lubie takie malutkie :]
... myślę, że w MIŁOŚCI wzrost nie ma znaczenia, bo skoro to ma być miłość, taka prawdziwa, to nie zwracamy uwagi na wygląd, tylko w drugiej osobie urzeka nas to coś, a jednak 'to coś' to rzadko jest wzrostem...
Ups jakieś masło maślane
Rzadko się zdarza, że dziewczyna jest wyższa od chłopaka, ale takie związki tez istnieją
Ostatnio zmieniony 02.03.2005, 19:33 przez anuśka :), łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bylam jeszcze jakis czas temu wyzsza od mojego chlopaka i mi to w ogole nei przeszkadzało, jak sie komus nie podobalo to nie musial patrzec
Teraz juz mnie przerosl o jakies 2 cm, ale to dalej bez roznicy.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
jesli miłość, to miłość
i jeśli rozumujemy podobnie
czyli obiektywnie
czyli normalnie
czyli ludzko
czyli powszechnie
rozśmieszasz mnie
samym głębszym rozmyślaniem
a wzrost nie gra tu żadnej roli ; ]
joł!
To pytanie źle sformułowane jest troszke, lepiej by było - czy zwracacie uwage na osoby wyższe od siebie (niższe) bo miłośc to już coś innego.
Moja Kobietka jest dla mnie IDEALNA wzrostowo i nie tylko
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
anuśka :) pisze:... myślę, że w MIŁOŚCI wzrost nie ma znaczenia, bo skoro to ma być miłość, taka prawdziwa, to nie zwracamy uwagi na wygląd, tylko w drugiej osobie urzeka nas to coś, a jednak 'to coś' to rzadko jest wzrostem...
Wlasnie to samo chcialem napisac, ale widze ze ktos madry mnie wyprzedzil .
Moja obecna dziewczyna jest nizsza odemnie. Nie latwo spotkac dziewczyne ktora ma wiecej niz jakies 187 cm .
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"