Jak napisać podanie ??
-
Magena
- Młody aktywny
Jak napisać podanie ??
Mam problem.... musze napisać podanie o zmianie imienia i przemówinie na temat tego czy imienia powinny nadal być czy tez nie ... bezsensowne zadanie wiem ale co zrobić , taka jest niestety szkoła :/ jak ktoś umie to napisać to prosze o pomoc
za wszystkie odpowiedzi dziekuje , pozdrowionka i całuski dla wszyskich którzy to czytają ...
-
Virgin
- Szalony pismak
Re: Jak napisać podanie ??
Miałam ostatnio podania na zajęciach. Szkic tej formy wypowiedzi papmiętam, ale chyba nie umiałambym napisać podania o zmianie imienia. Nie potrafiłabym tego uargumentować :/
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
-
JaQb
- Szalony pismak
Data miescowość
Szanowna Komisjo nadawająca imiona, pragne wyrazić swoją proźbe jaką jest, zmiana mojego imienia Czesław, na równierz popularne jak i wielce szanowne Bronisław. Pragne dodać, że bardzo zależy mi na szybkim rozpatrzeniu mojego wniosku, staram się o zmiane imienia z powodu chęciż zdobycia wizy do USA.
Czesław Stoposian
(a tak na serjo wystarczy wpisać na gogle podania" i ma się gotowych sterte)
Szanowna Komisjo nadawająca imiona, pragne wyrazić swoją proźbe jaką jest, zmiana mojego imienia Czesław, na równierz popularne jak i wielce szanowne Bronisław. Pragne dodać, że bardzo zależy mi na szybkim rozpatrzeniu mojego wniosku, staram się o zmiane imienia z powodu chęciż zdobycia wizy do USA.
Czesław Stoposian
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
-
Magena
- Młody aktywny
dzięki bardzo

-
Magena
- Młody aktywny
niop wiem szukałam tylko ze akurat nie ma o zmianie imienia są o przyjecie do szkoły itp ...
-
Phantom
- Prawie autorytet
A jakie to ma znaczenie? W Twoim podaniu nie musi być konkretnej treści, lecz musi ono zawierać konkretne elementy, na które składa się każde podanie - o przyjęcie do szkoły, o zmianę imienia, czy o urlop - bez różnicy.