Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Ja widzialem kilka dni temu... film przyjemny... akcja sobra, ale fabula beznadziejna, na poczatku wiedzialem jak sie skonczy..., akcja w wiezieniy byla OK.
Jesli ten film jest dobry to ja jestem pojazdem ciezarowym o ladownosci do 15 ton. Moim zdaniem to jeden z najslabszych filmow ostatniego roku. Szczyt tandety i kiczu.
Dziekuje:)
Jesli boisz sie ze do niczego w zyciu nie dojdziesz zawsze mozesz zrobic z siebie idiote.
ogłądałem ten filmik ! akcje nawet zabawne ale najleprza w tym filmie była muzyka która przypomniała mi THPRS 2 . Dobre efekty specjalne no może troszkę momętami przesadzony film ale to i tak leprze nisz oglądanie w tv ciągle tych samych filmów aż do obrzydzenia.
"Życie to choroba , świat to szpital a życie jest lekażem"
film już oglądałem kilka miesięcy temu... myślałem, że będzie to naprawde dobry film, szczególnie jak zobaczyłem że w roli głównej gra Lee. Cóż... tak jak już napisaliście... fabuła nie najlepsza. Oryginalna - może... ale mogli to troche lepiej dopracować. Ogólnie film ogląda się dobrze, ale bez większych emocji.