Co prawda poziom moich umiejętności tanecznych jest żaden, tzn. właściwie nie za bardzo umiem tańczyć, ale bardzo chciałabym to zmienić. Szukam informacji na temat jakichś letnich obozów tańca towarzyskiego, w których moga wziąć udział nowicjusze w tej dziedzinie i mogą uczyć sie od zera. Jeśli wiadomo Wam coś na ten temat, to proszę, dajcie mi znać!
Obóz taneczny?
-
Natka
- Młody aktywny
Obóz taneczny?
Kochani,
Co prawda poziom moich umiejętności tanecznych jest żaden, tzn. właściwie nie za bardzo umiem tańczyć, ale bardzo chciałabym to zmienić. Szukam informacji na temat jakichś letnich obozów tańca towarzyskiego, w których moga wziąć udział nowicjusze w tej dziedzinie i mogą uczyć sie od zera. Jeśli wiadomo Wam coś na ten temat, to proszę, dajcie mi znać!
-
::PiotreK::
- Władca Smoków
Re: Obóz taneczny?
no żebyś napisałą tego posta 3 dni temu to bym ci pomógł bo miałem sporo katalogów z obozami bo sam sobie czegoś szukałem ale jusz je oddałem niestety
-
SkaTe_GirL
- Prawie autorytet
Ty sie lepiej zapisz do jakiegos kolka tanecznego a nie oboz... na obozie to Ty sie za duzo nie nauczysz no chyba ze jak pic tak aby nie wymiotowac ; -P
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!
-
shyduo
- Człowiek czynu
Chyba jak wymiotować, aby móc dalej pić. To mi bardziej pasuje do obozu 
-
::PiotreK::
- Władca Smoków
co wy gadacie mój ostatni obóz był prawie całkowicie abstynencki i bardzo dobrze sie bawiłem
-
Mirriam
- Truskafka
www.dance.com.pl <-- studio tanca Egurroli organizuje obóz na którym byłam w zeszłym roku. Przetyrka niezła, ale jeśli ktoś kocha taniec, to dla niego będzie to sama przyjemność
Wyjazd jest z Warszawy, co trochę utrudnia to ludziom z innego rejonu kraju, ale naprawde warto! Chętnie pojechałabym jeszcze raz, ale nie bardzo mogę... Aha, no i jeszcze świetne warunki - extra sala do tańca, spoko wyposazenie do akrobatyki i świetne pokoje z fantastyczną łazienką
Magnat może zresztą to potwierdzić
Treningi 3 razy dziennie, a jedzenie pyyycha. Nie wiem tylko czy jest sekcja tańca towarzyskiego - ja byłam na nowoczesnym.
"Moje szczęście ma brązowe oczy
"