Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
WOW! Wyszukiwarka wskazała, że nigdy takiego tematu nie było... aż nie chce mi się wierzyć...
Jest obecnie paręnaście minut po północy, dnia 1 kwietnia 2005 roku... Może już spłataliście jakiś kawał? Nie sądzę, ale może... Kto tam wie... W każdym bądź razie - jakie numery spłataliście, komu, jaka była reakcja drugiej osoby, drodzy forumowicze?
Niech żyje Prima Aprilis !
O... dobrze, że mi przypomniałeś. U mnie co prawda jeszcze marzec, ale na jutro musze coś wymyśleć. Hm... chyba szefowi zrobimy jakiś numer - nawet o tym dziś myślałem, a jutro będzie do tego dobra okazja
dzis do szkoly wpadla kumpela i smiertelnie powaznie z podekscytowaniem ze 7 tys wygrala...5 w totka...a my (3) dalysmy sie nabrac jakos nawet nikt nie pomyslal ze dzis taki a nie inny dzien
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
w szkole zrobiliśmy kawał naszym nauczycielom i pozamienialiśmy się klasami - moja klasa poszła za inną na polaka a oni za nas na anglika , miny nauczycieli były tego warte
miałam też w planie z płaczem wrócić do domu i oświadczyć mamie , że jestem w ciąży ale wiem , że bym niewyrobiła ze śmiechu na jej minę więc zrezygnowałam
Wpadam z kumpela do szkoly a druga kumpela sie drze :" Lunka pierwszej lekcji nie ma!" to sie dre "Wypas, ide na neta do caffe" =P Wychodzac ze szkoly wpadlam na historyka ..."Co Kaska z lekcji historii uciekasz?" ... Dzieki niemu zart kolezance nie udal sie ; -P
Czarownica pisze:w szkole zrobiliśmy kawał naszym nauczycielom i pozamienialiśmy się klasami
zrobilismy to samo w tamtym roku historyk zorientowal sie dopiero wtedy jak ksiadz wygonil z lekcji tamta klase
a jeszcze ksiedzu zrobilismy kawal, tzn Sylwia specjalnie spoznila sie na lekcje i powiedziala ksiedzu ze prof Malinowska prosi go na 3. pietro a ksiadz poszedl my w tym czasie wyszlismy z klasy i pochowalismy sie w ubikacjacjh i zostawilismy mu karteczke ze jestesmy w salonie peugote'a .. ale nas potem znalazl
W tym roku cała moja szkoła pozamieniała się klasami, jedna nawet poszła do innego liceum
"Najważniejszą rzeczą na świecie jest miłość. Ona kreuje nas i buduje nasz świat. Tak samo jest z Capoeira, jeżeli nie kochamy świata, ludzi, ona nigdy nie zapuści korzeni i nie wyrośnie w nas..." - Joao Pequeno