No wiec- chcialabym zebyscie w tym temacie dzielili sie z innymi swoimi dziwnymi, smiesznymi i jeszcze innymi snami. Czy wierzycie w jakies przepowiednie z nimi zwiazane? Albo czy zagladacie czasmi do sennikow?
Czekam na wypowiedzi

mam to samo::PiotreK:: pisze: jedyno co pametam to czesto mi sie sni ze biegne próbuje z całych sił ale sie nieporuszam i zawsze tak jest jak od czegos uciekam
Dokladnie...mhl pisze:czasem gdy już czuje jakbym przechodził przez barierę snu do reallife to przez chwile pozostając z zamkniętymi oczami jakbym sam "dogrywał" sobie sen, i potem często nie pamiętam któro mi się śniło na prawdę
hmm... taki sen powtarzał się u mnie wielokrotnie pare lat temu. Próbowałem biec... uciekać przed czymś, ale nie mogłem. Biegłem, ale jakby w bardzo spowolnionym tępie. I mimo, że próbowałem ze wszystkich sił przyspieszyć - nie mogłem.::PiotreK:: pisze: jedyno co pametam to czesto mi sie sni ze biegne próbuje z całych sił ale sie nieporuszam i zawsze tak jest jak od czegos uciekam
hehe*MysterY* pisze:niedawno miałem wspaniały senbył taki że zdałem praffko i wygrałem w jakimś konkursie SkyLineR34
![]()