Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Mam pytanie co do sexu w samochodzie, co o tym myślicie? Uważacie to za normalne(jeśli dwoje ludzi się kocha)? A może według was to jakieś zboczenie ? No i oczywiście czy wy byście sie zdecydowali na coś takiego z tą drugą połową którą oczywiście kochacie, wiedząc że nikt was nie widzi
No oczywiście zakładając że TO by było w dobrym samochodzie czyli żaden rupieć a wręcz przeciwnie , no ale czy to ma znaczenie w jakim samochodzie?(odpadają maluchy i inne graty)
Uważacie to za normalne(jeśli dwoje ludzi się kocha)?
jak najbardziej, jeśli ludzie się kochają (i są dojrzali), to czemu mieliby się nie kochać?
A może według was to jakieś zboczenie
w żadnym wypadku, ludzie się po dyskotekach puszczają i nikt ich nie nazywa zboczeńcami
No i oczywiście czy wy byście sie zdecydowali na coś takiego z tą drugą połową którą oczywiście kochacie, wiedząc że nikt was nie widzi
czasami sporo uroku dostarcza właśnie ten dreszczyk emocji, niepewność czy ktoś nie zobaczy ;-) gdybym dysponował odpowiednim samochodem i znał dobre miejsce, pewnie chętnie bym tego spróbował. rozmawiałem na ten temat z moją ukochaną i ona stwierdziła, że też chciałaby zakosztować takiej przyjemności - jednak nie mamy gdzie i w czym ; )
na dzien dzisiejszy jestem na NIE! nie wiem jak potoczy sie moje zycie i w jakich sytuacjach bede, ale raczej w samochodzie nie chcialabym sie kochac z chlopakiem
poki co kojarzy mi sie to z dyskotekami i ku***** ktorym byle gdzie byle jak...
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
stefan pisze:czasami sporo uroku dostarcza właśnie ten dreszczyk emocji, niepewność czy ktoś nie zobaczy gdybym dysponował odpowiednim samochodem i znał dobre miejsce, pewnie chętnie bym tego spróbował. rozmawiałem na ten temat z moją ukochaną i ona stwierdziła, że też chciałaby zakosztować takiej przyjemności - jednak nie mamy gdzie i w czym ; )
ja zgadzam sie ze Stefanem jeśli chodzi o to..
a co do tych sytuacji dyskotekowych to mnie one nie dotyczą i wogóle nie nteresują.
w topicu była mowa o swoich ukochanych osobach, więc moja odpowiedz brzmi jesli tylko byłyby warunki to czemu nie.. wydaje mi sie że może warto byłoby sprobować
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Heh... a jeśli będziecie miały już przez bardzo długi czas jednego chłopaka, to sex w jednej i tej samej sypialni stanie się monotonny. Po jakimś czasie nudny... nawet różne pozycje również będą rutyną.
Ostatnio zmieniony 17.05.2005, 13:45 przez Wang, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli z różnych przyczyn nie możecie tego zrobić w domu (rodzice zawsze są w domu, dzielicie pokój z siostrą\bratem, nie mieszkacie razem) podkreślam że miało by to być z osobą którą kochacie i długo sie znacie a nie jakaś przypadkowa znajomość . To nadal uważacie że odpada??