Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Oglądałem... kiedy byłem jeszcze w Polsce To był chyba jeden z kilku (może 3) programów, które oglądałem. Pełen looz, niezłe gadki... i na temat. Bez wciskania kitów i grzeczności
Uwielbiam ! Haaa... nie ma możliwości, żebym przegapiła choć jeden odcinek (no dobra.. raz mi się zdarzyło.. z Sidney Polakiem nie obejrzałam) poza tym nagrywam sobie Kubusia i jak jakiś nudny dzień się zapowiada to przed telewizorek, kasetka i ja cała uchachana
Topo prostu niesamowity człowiek może jest czasem chamski ale pięknie mu to wychodzi sporo ludzi go nienawidzi, ale to ich sprawa, rózni ludzie - różne zdania
Ogladam ale tylko kiedy akurat na niego trafię , pomysł na program jest super ale wykonanie pozostawia wiele do zyczenia . Wkurza mnie to gdy pan Wojewódzki przyczepia sie do czegoś i co dwa zdania powraca do tego . Jego insynuacje są poprostu żenujące i podziwam jego gości za to ze żaden jeszcze nie dał mu w pysk .
ale kto ja czy Kuba W.???
bo wydaje mi się że ostatnio ludzie jakoś inaczej patrzą jak na idiotę nie mam tutaj wszystkich na myśli może to moje odczucia ale to już inny TOPIC
ja mysle ze kuba to bardzo inteligenty czlowiek... potrafi dogadac, robi z ludzi durni, ale ci inteligentni i pewni siebie potrafia odpowiednio odpowiedziec :] i o to chodzi
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho