Od wczoraj wysłałam ponad 40 z telefonu..... i kilka z internetu Na szczescie wiekszosc byla za 1gr wiec duzo nie zaplace. Gdybym miala wysylac za 20gr tak jak mam do wiekszosci sieci to bym tyle nie pisala
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
ja od telefonu jestem uzależniona i się wypierać nie zamierzam tylko teraz tak jakoś na karcie goło... ale wtedy smsy od cioci z phona wysyłam albo z neta trzeba sobie radzić w życiu
=MiLi= pisze:Oj ja tez uwielbiam pisac esemeski jak na karcie puściutko to zawsze można z necika ach jaki to wspaniały wynalazek hehe
u mnie też jest puściutko, ale z innego powodu ;p A i co do smsów to może dlatego ich nie lubie, że mam badziewiacki słownik którego się skasować nie da
Kiedys jak miałam na karte tel. to wysyłałam sms-y, a teraz jak dostałam nowa komóre na abonament (rodzice płaca abonament) i mam miesięcznie 80 darmowych minut z naliczaniem sekundoweym to wole zadzwonić
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupéry
Mam 300 minut za darmo... i już zapomniałem jak się sms-y pisze Niedługo jednak będę załatwiał sobie komórke z radiem... tzn. wszyscy Ci, którzy mają w tej samej sieci, będę mógł się z nimi łączyć jak przez radio CBS - nic za to nie płacąc. No i będę miał 1000 darmowych minut
Wang pisze:Mam 300 minut za darmo... i już zapomniałem jak się sms-y pisze Niedługo jednak będę załatwiał sobie komórke z radiem... tzn. wszyscy Ci, którzy mają w tej samej sieci, będę mógł się z nimi łączyć jak przez radio CBS - nic za to nie płacąc. No i będę miał 1000 darmowych minut
Taki to ma dobrze
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupéry
Wang pisze:Mam 300 minut za darmo... i już zapomniałem jak się sms-y pisze Niedługo jednak będę załatwiał sobie komórke z radiem... tzn. wszyscy Ci, którzy mają w tej samej sieci, będę mógł się z nimi łączyć jak przez radio CBS - nic za to nie płacąc. No i będę miał 1000 darmowych minut
sie nie chwal! chwalipięta! chwalipięta!!
IN MY WILDEST FANTASY..
wszystko co mam - podziele się z TOBĄ tym..
kwitnace-magnolie - trzeba się czasem czymś pochwalić Poprawić sobie chumorek
Paweł... za tą komórke co mam teraz płace niecałe 50 dolarów miesięcznie (gdy nie przekrocze limitu - a raczej nie przekraczam). A za tą co chce mieć wkrótce pewnie będę płacił ok 100. Ale potrzebuje tego nowego tel, bo moja rola w pracy się zmieni i będę dużo używał, zresztą nie wiem czy to nie pójdzie na koszt firmy
Paweł Florczak pisze:50 dolarów mówisz... to 200 zł na nasze, a masz za to 300 minut.
A ja za 30 zł mam minimum 80 minut... łatwo wyliczyc kto ma taniej... ;p
hehe... dobra dobra:
50 dolarów to jakieś 160 zł Ale nie ma co przeliczać Ja 50 dolarów zarabiam w pół dnia