Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Na pewno nie raz ludzie przychodzili tu i prosili o rady w podobnych sytuacjach.Moja wygląda następująco:podoba mi się chłopak z klasy który doszedł do mojej klasy w tym roku. Niektórzy już go znają bo jest z tej samej miejscowości co on.Mi spodobał się od razu ,próbowałam z nim zagadywać ale zawsze wychodzi że gadamy tylko o szkole .Nie wiem jak sprawdzić czy mu się pdobam jeśli będę bardzo otwarta to potem nast.rok nauki będę miała przechlapany bo wszyscy będą wiedzieli że on mi się podobał. Trudno to wszystko opisać nie wiem jak go poderwać o czym gadać a tym barziej że nie należe do osób bardzo śmiałych.
Jedyni, którzy powinni grzeszyć, to ludzie, którzy grzeszą z uśmiechem!
Linka ma racje. Poszukaj porad w innych topicach, gdyż, że się tak wyrażę, Twój problem jest typowo szablonowy , niestety Po prostu trza sie przełamac, a jak sie nie uda, trudno. Do konca zycia z tymi ludzmi nie bedziesz przebywac...
jak mi sie ktos podoba to odrazu wale prosto z mostu czy tak czy nie:) i dzieki temu mam moje Kochanie:) po co myslec po nocach czy lubi czy nie, lepiej sie zapytac i wyspac:)