problem-chlopcy pomozcie!!

Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
ODPOWIEDZ
Marita
Młody aktywny

problem-chlopcy pomozcie!!

Post autor: Marita »

moze moje pytanie wyda wam sie glupie, ale mi spedza to sen z powiek!!nie chce abyscie opisywali mi swoje sposoby czy cos.. chce wiedziectylko tyle czy to normalne: moj problem jest taki ze od pewnego czasu kiedy kocham sie ze swoim chlopakiem, wszystko jest ok, a on nagle ... no poprot\stu traci wzwód! mowi ze wszystko jest ok, ze nie wie czemu tak sie dzieje! powedzcie chlopcy, prosze, czy to moja wina czy to sie zdarza? jak moge mu pomoc? bo on sie tym strasznie martwi a to raczej nie jego wina!
Megan7
Człowiek czynu

Re: problem-chlopcy pomozcie!!

Post autor: Megan7 »

uuu tutaj to ja raczej nie pomoge :x
HWDP-Hermiona Widziała Dupe Pottera :P
ewelinka
Młody rozbrykany

Post autor: ewelinka »

Gdybym byla chlopcem, bym Ci pomogla...ale niestety nie dam rady... :(
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
*MysterY*
Tuningowiec

Post autor: *MysterY* »

nie wiem ja takiego problemu raczej nie mam, ale coś o tym było w American Pie :mrgreen: może po prostu on przestał sie podniecać??? może dlatego że za często to robicie? :zdziwko: ekhm... nie wiem nie mam pojecia jeżeli to nie to

PS. A może on woli chłopców :lol:
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
shyduo
Człowiek czynu

Post autor: shyduo »

moze zaczynacie dopiero i stres. chłopak może nie wie jak się sprawi itd.
Potępiony
Szalony pismak

Post autor: Potępiony »

shyduo pisze:moze zaczynacie dopiero i stres. chłopak może nie wie jak się sprawi itd.
Dokładnie niby wszystko z małym wporządku ale jak dochodzi co do czego to różne rzeczy się przytrafiają.
Z drugiej strony też bym się zmartwił na jego miejscu, bo jednak sprawa krępująca nie móc zadowolić swojej kobiety.
Konieczność jest najlepszym doradcą.
Wizard23
Młody aktywny

Post autor: Wizard23 »

Dobrej gospodyni samo w rękach rośnie :mrgreen:
stefan
pogromca twarożków

Post autor: stefan »

w nawiązaniu do pewnego wątku którego jesteś autorem śmiem stwierdzić, że zachowałeś się bezczelnie, Wizard.
Offik
Prawie autorytet

Post autor: Offik »

Marita pisze:chce wiedziectylko tyle czy to normalne: moj problem jest taki ze od pewnego czasu kiedy kocham sie ze swoim chlopakiem, wszystko jest ok, a on nagle ... no poprot\stu traci wzwód! mowi ze wszystko jest ok, ze nie wie czemu tak sie dzieje!

zdarza się..... mi tez się czasem zdarzalo... musialem troche odpocząc... i dalej do dziela :D
Marita pisze: powedzcie chlopcy, prosze, czy to moja wina
raczej chyba nie jest to Twoja wina, choć za mało danych podałaś... trudno tak ocenić po krótkim opisie czego to jest wina

Marita pisze: jak moge mu pomoc? bo on sie tym strasznie martwi a to raczej nie jego wina!
Najlepiej mu pomożesz jesli nie bedziesz robila z tego powodu zadnych problemow, przytulisz chlopaka, powiesz ze zdarza się, i moze zajmiesz się nim coby podniecenie mu wrócilo...
shyduo
Człowiek czynu

Post autor: shyduo »

Właśnie. Bo chłopak i tak na pwno sam jest teraz w stresie. Co najgorsze teraz już jest samonapędzając się machina. Bo jest w stresie czy tak się nie stanie znowu itd. i lipa wtedy. Dltego jak on się speszy czy coś, to po prostu szepnij mu, że nic się nie stało i pogłasz go po głóce (po której chcesz :wink: )
*Lena*
Młody aktywny

Post autor: *Lena* »

*MysterY* pisze:nie wiem ja takiego problemu raczej nie mam, ale coś o tym było w American Pie :mrgreen: może po prostu on przestał sie podniecać??? może dlatego że za często to robicie? :zdziwko: ekhm... nie wiem nie mam pojecia jeżeli to nie to

PS. A może on woli chłopców :lol:
musze przyznac ze jestes bardzo pocieszajacy... :)
"don't try to fix me i'm not broken"
mateush_j
Młody aktywny

Post autor: mateush_j »

Po mojemu w trakcie stosunku przestajesz mu sie podobać i automatycznie traci wzwód:) Spróbujcie zakładać jakieś maski :)
Wizard23
Młody aktywny

Nie wiem stefan o co Ci chodzi? Dziewczyna chciała rade to jej poradziłem (Z tego co wiem to rada która rozwiąże ten problem)
Offik
Prawie autorytet

wizard: stefan zauwazyl chyba ze oceniles autorkę tematu jako "złą gospodynię" bo jej nie rośnie..

przynajmniej takie mozna odniesc wrazenie
Marita
Młody aktywny

Post autor: Marita »

o coz tak sie poczulam.. faktem jest ze wspolzyjemy od niedawna.bo od kilku miesiecy. dla nas obojga jest to nowe doswiadczenie, ale wczesniej bylo wszystko ok i nie mial takich problemow.. przytulam go, mowi zeby sie nie przejmowal, zeby o tym nie myslal,rozluznil sie ale to nic nie daje:( jak zaczynamy sie kochac to jest ok, ale w trakcie mimo tego ze mowi ze jest mu dobrze poprostu traci erekcje. :(
ewelinka
Młody rozbrykany

Post autor: ewelinka »

No a Twoj chlopak nie moze isc poprostu do lekarza....?? Lekarz na pewno lepiej sie zna niz my tutaj...I moze on Wam pomoze...
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
Offik
Prawie autorytet

tak jak napisalem ... jak straci erekcje zajmij sie nim... pieszczoty oralne powinny go szybko postawic do pionu... i dalej do przodu:) i pokazuj mu ze podnieca Cie, ze lubisz sie z nim kochac i wogole :)
stefan
pogromca twarożków

Post autor: stefan »

sporo racji, Offik.
JaGaKi
Człowiek czynu

Post autor: JaGaKi »

Masz racje offik. Po za tym ciągła rutyna i powtarzanie ciagle jednej czynności - moze być troche rzeczywiscie nudne.... Bo raczej faceci w wieku od 16 lat w zwyż to nie tacy co dostają erekcji od widoku rabka tyłka...

A tak wogóle - Heyka Stefcio:D
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
Wizard23
Młody aktywny

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, taki głupi żart.
ODPOWIEDZ