Nirvana
-
- Wspaniały
Nirvana
Ostatnio wyszedł nowy teledysk niegrywającej jush grupy 'Nirvana' 'You know you're right'. Widzieliście go? .. cz kiedyś NIE słuszeliście Nirvany ? czy według was nie zmieniła ta grupa alternatywnej muzyki? I co myślicie o Kurcie Cobainie ? ..
-
- Prawie autorytet
Re: Nirvana
Ja bardzo lubie sluchać ich muzyki lecz tak dogłębnie sie nimi nie interesuje
ale baaaaaaardzo lubie ....
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
-
- Młody aktywny
my naprzyklad nie lubimy takiego rodzaju muzyki ale jestesmy tolerancyjne bo kazdy slucha to co lubi wc loozik:)wiec nie ebdziemy wypowiadac sie na temat nirvany itd:)
-
- Młody aktywny
Zespół jak każdy inny...pod paroma względamiPiqs - X pisze:Ostatnio wyszedł nowy teledysk niegrywającej jush grupy 'Nirvana' 'You know you're right'. Widzieliście go? .. cz kiedyś NIE słuszeliście Nirvany ? czy według was nie zmieniła ta grupa alternatywnej muzyki? I co myślicie o Kurcie Cobainie ? ..

-
- Młody aktywny
dwie pisze:my naprzyklad nie lubimy takiego rodzaju muzyki ale jestesmy tolerancyjne bo kazdy slucha to co lubi wc loozik:)wiec nie ebdziemy wypowiadac sie na temat nirvany itd:)
CZY TEN POST MA JAKIS SENS?!?!?!
A tak na temat: w/g mnie
NIRVANA RULEZZZZZZ!!!
zdecydowanie moj ulubiony zespol, a teledysk widzialem niestety, tylko jeden, "Smells Like Teen Spirit".
Ludzie dzielą się na trzy grupy: na umiejących, i nie umiejących liczyć.
-
- Prawie autorytet
tjaaa... poszedl/bym sobie na koncerta
,ale juz nei graja ....

-
- Młody aktywny
Nirvana jest ponadczasowa i uwazam, ze mila zrobili niespodzianke ludzie wpuszczajac na ekrany teledysk do wspomnianego wczesniej utworu "You know you're right'. Jednak ludzie-nieludzie przesadzili ujawniajac notatki Kurta i sprzedajac je. To jest juz przesada i szczyt komercji! Jak tak mozna?
Ja jako 16 letni chlopak, ktory tak naprawde nie odnalazl swojej zyciowej drogi w muzyce, bardzo szanuje ten zespol i bede szanowal do konca zycia i jeden dzien dluzej. Nie powinnismy z Nirvany zartowac... a przede wszystkim z Kurta.
Ja jako 16 letni chlopak, ktory tak naprawde nie odnalazl swojej zyciowej drogi w muzyce, bardzo szanuje ten zespol i bede szanowal do konca zycia i jeden dzien dluzej. Nie powinnismy z Nirvany zartowac... a przede wszystkim z Kurta.
-
- Młody aktywny
lubie nirvane
Powiem tyle ,ze lubie nirvane ,nawet bardzo ,ale ich zycie szczegolnie mnie nie obchodzi ,po prostu lubie ich muzyke
marlena
-
- Młody aktywny
Re: lubie nirvane
TEŻ LUBIĘ NIRVANE. I JAK MAAELENAA NIE INTERESUJE MNIE ICH ŻYCIE.{ZBYTNIO}, a właściwie sama nazwa mówi za siebie {NIRVANA}maarlenaa pisze:Powiem tyle ,ze lubie nirvane ,nawet bardzo...
-
- Młody aktywny
Nirvana...
A po co z niego robic jakiegos meczennika czy filozofa ? Po porstu fajnie gral... A to ze ze soba skonczyl to jego sprawa najwyrazniej cienki byl.. Za mala nirvane czul po ziulku...
Nra, Najt Blek
[Plis fil fri !] ==> [ najt@o2.pl ]
[Plis fil fri !] ==> [ najt@o2.pl ]
-
- Wspaniały
Muzykę mieli piekną .. byli przełomem .. Curt jest filozofem .. filozofem muzyki ... natomiast czy był męczennikiem ... może dla fanatyków tak ..
-
- Młody aktywny
- Kontakt:
Nirvanke lubię, pana Kurta tyż, ale nie jakoś przesadnie 

"myśli kłębią mi się w głowie, a zrozumieć nic nie mogę
myśli kłębią mi się w głowie, a powidzieć nic nie mogę " [Lenny Valentino]
Pozdrawiam
Aniołek
myśli kłębią mi się w głowie, a powidzieć nic nie mogę " [Lenny Valentino]
Pozdrawiam
Aniołek
-
- Młody aktywny
kocham Nirvane..
nie wyobrazam sobie dnia bez ich piosenek..
a Kurt Cobain?
byl wielkim czlowiekiem.
szkoda,ze skonczyl tak strasznie..
nie wyobrazam sobie dnia bez ich piosenek..
a Kurt Cobain?
byl wielkim czlowiekiem.
szkoda,ze skonczyl tak strasznie..
"Zwykło się mowić, że miłość jest ślepa. (...) W Gruncie rzeczy nic na tej ziemi nie jest tak jasno widzące jak miłość. Jeśli zaś coś jest ślepe, to nie miłość, tylko przywiązanie.."
Anthony de Mello
kocham Cie,Skarbie. <3
Anthony de Mello
kocham Cie,Skarbie. <3
-
- Człowiek czynu
a dlaczego był wielkim człowiekiem? Jakieś uzasadnienie?
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!