Spędzamy w niej (albo powinniśmy spędzać) sporą cześć swojego życia. Jak w niej przetrwać i zostać sobą? Jak radzić sobie z codziennymi szkolnymi wymogami? Jak uniknąć najgorszych katuszy? Co interesującego dzieje się u Was w szkole, a z czym nie możecie wytrzymać?
nie jestem z liceum. jestem w gimnazjum. w prawdzie nie miałam jeszcze żadnego zagrożenia i nie chce nigdy mieć, to znam wile osób, które je mają - moi kol z klasy. wkurza mnie tylko jedno: wiedzą dobrze, że mają po 2, 3 zagrożenia i kompletnie tym sie nie przejmują i nie robią nic w tym celu żeby poprawić te jedynkii. to są naprawdę dekle...
mój jeden z najblizszych kumpli...
jest rekordzista szkoly..
ma 10 zagrozen i nie przejmuje sie tym...
xD
a jest w 3 klasie lo.
heh chodzi na wagary i wogole mu to wisi..
nic na takich ludzi nie poradzisz (:
no i ty za kilka lat bedziesz sponsorowala zasilek takiego kozaka. super!
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
heh, ale jak koles nie bedzie widzial ogolnej akceptacji na takie olewanie to moze sie zastanowi
powiem tak, w mojej klasie koles co jest finalista wojewodzkiej olimpiady z fizy, z matmy jakos na rejonie odpadl, ma zagrozenie, a wlasciwie zastanawia sie facetka nad tym, wlasnie z matematyki. a sie stara. w ogole liceum to niezla historia jezeli chodzi o oceny, srednia spadnie gdzies o 1-1,5 oceny
podsumowujac, liceum to nie je-bajka
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
ja wyszłam w tym roku bez szwanku.. yeah yeah yeah... ;p ;p ;p
ale melOn nie przejmuj się, w drugiej klasie LO też byłam zagrożona z fizyki...
też miałam ją zdawać na maturze, ale zrezygnowałam ; ]
Tobie radzę, albo bierz się do ostrej zapierdzielanki z fizyki, albo sobie odpuść i skup się na chemii i biologii jeśli chcesz iść na coś związanego z medycyną ; ]
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."