Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Cześć, mam 18 lat, jeszcze nie uprawiałem seksu. Wczoraj z leżałem z dziewczoną w łóżku i jak zawsze pieściliśmy sie w ubraniach, (wtedy jeszcze wszysko było w porządku) następnie jakoś tak wyszło że doszło do bliższych kontaktów (ona jest dziewicą) i wtedy mój penis nagle stracił spręzystośc.. :/ jeszcze bardziej zaczęłem sie stresować i próby włożenia go... zeszły na niczym Mam kochaną i bardzo wyrozumiałą dziewczynę, ale fatalnie sie z tym czuję jestem załąmany i nie wiem co robić , boję się, iż następnym razem będzie tak samo Często sie masturbuję, może to przez to ? (wtedy nigdy nie ma żadnych problemów) nic nie brałem co mogło by zaszkodzić mi w tej sposób.. dziękuję z góry i proszę o szybką odpowiedź.
Fajny problem ; p .. luzik, bez stresiku, full emoction, pogadajcie, potentegujcie to i owo i samo przejdzie, jak nie za pierwszym to za drugim ew. nastepnym
Moja diagnoza jest taka ze jestes zdrowy ale przysadka Ci za bardzo pracuje
Najgorsze jest zamartwianie sie tym i myslenie i drazenie i nadmierne ogolne dzialania podprzysadkowe .. mysl o swojej dziewczynie i juz
Ew. moge Ci przepisac lek zwalniajacy prace przysadki podczas podniecenia..)
przecież masz fajną i wyrozumiałą dziewczynę, na pewno jesteście dobraną parą i na pewno będzie Wam dobrze ze sobą..
trzeba wyluzować, uwierzyć w siebie i pamiętać o tym, że ma się wspaniałą i kochającą dziewczynę ; ]
powodzenia. ; ]
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."