Chyba nie widziałaś pogo z prawdziwego zdarzenia. Po drugie muzyka nie może być "pogo". Ale to jeden z drobniejszych błędów
W twoim świecie pewnie tak.alka-kicia87 pisze:de best zespuł in de wourld
Nie mam takiego zamiaru.alka-kicia87 pisze:nikt nie zmieni mojego zdania
jestem tu praktycznie od dwoch dni, dlatego wybacz nie zauwazylam tego malego znaczka, ten czarny likier mnie zmylil ;p.Blood On The Ground pisze:jestem kobietą. Jak mówi znaczek przy avatarze
nie to że Potępiony ma rację...alka-kicia87 pisze:Potepiony no co ty nie powiesz
czyli wynika z tego ze na koncerty th chodzi się by się upić...alka-kicia87 pisze:swoja droga jak sie upijesz to przy wszystkim mozesz skakacnawet przy country
![]()
sory dziewczyno ale wiesz co Ty mówisz..?alka-kicia87 pisze:tokio hotel jest pogo oioioi punk and skins united wins,
ciekawe co styliści wymyślili nowego..alka-kicia87 pisze:widzieliscie nowa fryzure wokalisty?? mmm miodzio
zapewne, zapewne... też tak myślę xD heh...alka-kicia87 pisze:a z tymi paznokciami na zielono to czemu nie, tak bedzie boskooo, pod kolor jego slicznych oczek bedzie pasowac.
th punk rock???? brak słówalka-kicia87 pisze:no a na koncertach TH na pewno wszyscy pija, przeciez jak na kazdym koncercie punk rockowego zespolu. irokez >>>![]()