Co o tym sądzicie, czy 17letni chłopaka [nie wstydźmy się - mówię o sobie

z góry dzieki za pomoc

pozdro
taaa, a co na to moja dziewczynastefan pisze: na cholerę Ci taka rzecz? (nie tłumacz jak działa, bo to wiem)
jeżeli w wieku 17 lat dochodzisz za wcześnie, to po prostu kwestia "wprawy".
TH bleeestefan pisze: ciesz się życiem! żadnej tego typu chemii, ew. włącz płytę The Kelly Family lub Tokio Hotel i na pewno opóźnisz końcówkę
Gdybym był pewien, że odpowiednio Ją przygotowuję byłbym kłamcą. Staram się jak mogestefan pisze: poza tym bez przesady - kobietę zdobywasz nie wtedy, kiedy jesteś w środku, tylko zanim się tam dostaniesz. jesteś pewien, że odpowiednio ją przygotowujesz?
jopek pisze:
Gdybym był pewien, że odpowiednio Ją przygotowuję byłbym kłamcą. Staram się jak mogeAle jestem pewien, że przygotowanie jest o wieeele lepsze
bede szczery bardziej mi się podoba niż sam seks
hmmm... może inaczej napisze Twoimi słowami: bardziej mi się poda gra wstępna - przygotowania, aniżeli to "kiedy jestem w środku"
dzięki
Wizard23 pisze:No Offik chyba przedstawił sprawe w 100% i nic tutaj dodawać nie trzeba).
Dobry pomysłPiqs - X pisze:Wazelina w ruch, tarcie mniejsze i bedzie szlo jak pomasle, ze wyczuc bedzie ciezko![]()
hmm czy sie stresuje?Peggy pisze:nie stresuj sie tym, ze działasz za krótko, bo być może ten stres powoduje przedwczesny wytrysk...