makijaz do szkoly???
-
- Młody aktywny
makijaz do szkoly???
czy jestescie za czy przeciw????
Ostatnio zmieniony 15.04.2006, 08:32 przez monisia:), łącznie zmieniany 1 raz.
monisia
-
- Szalony pismak
Re: makijaz do szkoly???
Jak najbardziej za, oczywiście u dziewczyn, ale są pewne granice. Lekki makijaż nikomu nie zaszkodzi a niewiasta będzie piękniej wyglądała przez co będzie się lepiej czuła. 

Konieczność jest najlepszym doradcą.
-
- Prawie autorytet
Jestem za, ale zalezy w jakim wieku. 12-latkom z makijazem mowie nieee 
No i oczywiscie tak jak powiedział Potępiony, musi miec swoje granice (chociaz tona pudru sciekajacego po polikach, 8 warstw tuszu i i 5 warstw szminki- nawet poza szkoła jest dla mnie obrzydliwe)

No i oczywiscie tak jak powiedział Potępiony, musi miec swoje granice (chociaz tona pudru sciekajacego po polikach, 8 warstw tuszu i i 5 warstw szminki- nawet poza szkoła jest dla mnie obrzydliwe)
-
- Prawie autorytet
delikatny - tak 

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Szalony pismak
Tak taki delikatny- np. żeby zatuszować jakiegoś pryszcza 

... trzeba umieć iść słoneczną stroną życia ...
Taki, ze jak sie otrzesz o biala bluzke koledze to zostaje brozowa smuga na calej dlugosci koszulki
.. ahahaha 

-
- Cicha wOda z bąbelkami
tusz do rzęs i korektor, wystarczy xD (:
-
- Młody aktywny
to zależy...
To zależy od sposobu umalowania. Jeśli malujemy rzęsy tuszem w normalnych kolorach (czyt. nie zielony,fioletowy...
), to czemu nie. To powinno być dozwolone. Co innego kilo fluidu, pudru, tuszu, różu, czerwonej szminki, błyszczyka, kredki do oczu... Proponuję od razu maskę założyć:P
Wiek - podstawówka, to stanowczo za wcześnie na tapetowanie swojej twarzy, w gimnazjach często zabraniają malowania paznokci, ale w liceum myślę, że już nie powinni się czepiać (przynajmniej w moim:P).
Nauczyciel - wiadomo, że jeśli nauczyciel krzywo patrzy na umalowaną osobę, to raczej nie powinna się malować.

Wiek - podstawówka, to stanowczo za wcześnie na tapetowanie swojej twarzy, w gimnazjach często zabraniają malowania paznokci, ale w liceum myślę, że już nie powinni się czepiać (przynajmniej w moim:P).
Nauczyciel - wiadomo, że jeśli nauczyciel krzywo patrzy na umalowaną osobę, to raczej nie powinna się malować.
Im bliżej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta!!!:D
-
- Szalony pismak
Delikatny makijaż czemu nie
, ale są dziewczyny które do szkoły malują się, jakby wyszły na chwilę z imprezy, a to już chyba nie jest odpowiednie 

13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
- Cicha wOda z bąbelkami
hyyyyy chyba..? raczej na pewno xDGoSiAcZeK pisze:a to już chyba nie jest odpowiednie
Qrcze, najfajniejsze jest to, ze kazdy kogo sie nei spytac jest na nie, wogole mu se to nie podoba itp itd..a coraz wiecej dziewczyn z takim makijazu nie tylko juz w LO, ale nawet w Gimn widac. Czyżbyśmy zyli w jakims innym spoleczenstwie?
-
- Człowiek czynu
Zauważyłem że jak ja chodziłem do gimnazjum (a to już 3 lata temu praktynie było) to dziewczyny raczej się nie malowały a jak już to impreze i było fajnie... natomiast jak poznałem w listopadzie 2005 dziewczyne która w wieku 14 lat miała tyle wszelkiego syfu że sam ściekał i (!!!) chyba uciekał z twarzy posiadając własną zdolność do myślenia 

-
- Prawie autorytet
w mojej szkole oprocz LO jest tez gimnazjum.. i jak czasami patrze na te panienki z gimnazjum to az slabo mi sie robi.. niektore tak powystrajane, powymalowywane ze szok! ja rozumiem ze starsi chlopacy (
) i te sprawy ale jakis umiar musi byc!... wsrod licealistek jakos mniej takich 'okazow' dla ktorych liczy sie tylko wytapetowana twarzyczka... gimnazjalistki..nie za wczesnie? ;|

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Władca Smoków
nienawidze pudru bo nieraz zostalem ubrudzony w tym ale tak to nic wiecej mi nieprzeszkadza
-
- Tuningowiec
mi tam generalnie to nie przeszkadza, jak dal mnie można by się malować i nie jeśli oczywiście ktoś nie chce 

Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
- Młody aktywny
makijaż powinien byc lekki, taki zeby zatuszowac wszelkie "niedoskonałosci" twarzy ;-]
-
- Człowiek czynu
a czy ludzie zalewają krater w arizonie? odpowiedzicie sobie na to pytanie i na pytanie w topicu
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
nie, ale to jest akurat ładne ;pJaGaKi pisze:a czy ludzie zalewają krater w arizonie?
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Człowiek czynu
a Jowisz sie śmieje że mamy brzydką mame:D
-
- Młody aktywny