Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
IMDB mówi 5.6/10 przy 3860 głosujących. Generalnie same przeciętne opinie. Wątpie bym wybrał się na tę pozycję do kina, ta seria wybitnie nie odpowiada mojemu poczuciu humoru :]
Ostatnio wszedzie widze reklamy i zapowiedzi "Scary movie 4", a ludzie ciagle gadaja na ten temat. Niedawno ogladałam cześć 3- śmieszna średnio, nie powaliła mnie Ciekawe ile jeszcze kolejnych czesci powstanie, bo raczej tego typu parodie produkowane w nieskonczonosc przestana byc smieszne.
Widziałam wczoraj i hmmm mam taka sama opinie jak na temat 3 czesci. Niby śmieszne, ale tylko troche. Prawie cały film jest parodia "Wojny swiatow", a momentami przeplataja sie inne produkcje "Piła", "Klątwa" i "Osada" (chyba innych nie było).
P.S. Moge sie założyc ze w 5 czesci bedzie parodia "Holstelu"