Oooo bad news
Ten StarCraft to nie będzie kontynuacja starego tylko nowa gierka TPP w której będziemu walczyć i przechodzic kolejne misj jednym bohaterem [pewno ta ruda babka], pisze ze bedzie dokladnie pokazany każdy ze światow w grze [tzn kazdej rasy], ciekawe jak pokaza te kiszki od zerg'a
Tylko martwi mnie jedno czy bedzie multi player i jak tak to w jakiej postaci
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Z tego co tam pisało wynika, ze w 2003 roku kiedy dokladnie to nie pamietam ale zainteresowanych zapraszam na ta strone co podalem do działu FAQ tam jest wszystko napisane
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
bober pisze:...przechodzic kolejne misj jednym bohaterem [pewno ta ruda babka]...
Będziemy chodzić tutaj jak sama nazwa wskazuje Ghostem. Ludzkim człowiekiem saperem, który ma możliwość podkładania bomb, paraliżu jednostek i znikania. A ratować będziemy Kerigan (ta ruda ). Według mnie gra straci bardzo dużo ze swojej starej wersji. I myślę, że nie zdobędzie już takiej popularności jak tamten RTS. Ale to jest tylko moje zdanie...
Kamil Biśta pisze:Będziemy chodzić tutaj jak sama nazwa wskazuje Ghostem. Ludzkim człowiekiem saperem, który ma możliwość podkładania bomb, paraliżu jednostek i znikania. A ratować będziemy Kerigan (ta ruda ). Według mnie gra straci bardzo dużo ze swojej starej wersji. I myślę, że nie zdobędzie już takiej popularności jak tamten RTS. Ale to jest tylko moje zdanie...
Dizeki za wyjasnienia ale wiem co to jest Ghost
A myslalem ze Kerigan to taki Zerg podobny do człowieka, bo ona tez wystepuje w zwyklym SC
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.