Ano. Gdyby Nasi potrafili przegrać w takim stylu jak Ghana (bo o WKS nawet nie wspomnę), to byłaby zupełnie inna rozmowa : ]Piqs - X pisze:Po takim meczu mam watpliwosci, gdzie lezy trzeci świat..Polska czy Ghana Oo"
Sprawa Polska a Mundial 2006 roku
-
- Prawie autorytet
Re: Sprawa Polska a Mundial 2006 roku
-
- Człowiek czynu
Ja dodam tak offtopicowo - nie istnieje już określenie "kraje 3 świata":D
Piatruszka.... a Tobie by było miło gdyby ktoś Ciebie nazwał zapitą mordą? (tak a pro po szwabów...)
Powiedziałem tylko - moja Mama była w czasie meczu niedaleko stadionu i w pubie to widziała, że Niemcy nam kibicowali... a to co mówili w telewizji to inna strona medalu... bo w końcu Mandaryna ma wielu fanów a ostatnio w telewizji na nią nalatywali:P
Piatruszka.... a Tobie by było miło gdyby ktoś Ciebie nazwał zapitą mordą? (tak a pro po szwabów...)
Powiedziałem tylko - moja Mama była w czasie meczu niedaleko stadionu i w pubie to widziała, że Niemcy nam kibicowali... a to co mówili w telewizji to inna strona medalu... bo w końcu Mandaryna ma wielu fanów a ostatnio w telewizji na nią nalatywali:P
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- Wspaniały
to bardziej po dotrynalnemu...kraje PoludniaJaGaKi pisze:Ja dodam tak offtopicowo - nie istnieje już określenie "kraje 3 świata":D
-
- Szalony pismak
bo juz nie wypadalo dluzej w buszu siedziec. nikt tu nie przesadza. to jest wina trenera. teraz to jest nasz najwiekszy problem ze przegrali. trzymajmy kciuki za srode.Linka pisze:Dzis sie przeciez pokazał i wypowiedział. Z reszta bez przesady, ze powinien sie wstydzic jakby sie wydarzyło niewiadomo co. Druzyna przegrała i tyle, a nie zeby od razu linczowac trenera
nie wiem o co ci chodzi JaGaKi.Piatruszka.... a Tobie by było miło gdyby ktoś Ciebie nazwał zapitą mordą? (tak a pro po szwabów...)
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
-
- Prawie autorytet
a no jest wina trenera owszem, ale zawodnicy tez nie sa swieci.to jest wina trenera
Mam przeczucie, a nawet pewnosc ze zaraz po mistrzostwach Janasa spotka los taki sam jak Engela 4 lata temu.
-
- Szalony pismak
i tu sie zgodze w 100%. Janas odejdzie tak szybko jak sie pojawił.zawodnicy tez nie sa swieci.
Mam przeczucie, a nawet pewnosc ze zaraz po mistrzostwach Janasa spotka los taki sam jak Engela 4 lata temu.
zawodnicy nie sa swieci ale wina trenera bo to on im tak kazal. on ich tak przygotowal i tak robili. nawet gdyby im sie nie podobala taktyka technika czy cos tam to i tak musza robic co on im karze bo jakby przegrali to by bylo wszystko na nich. taka maja robote i tyle. sluchac trenera, grac i wygrywac.
-
- Młody aktywny
ja tam od paru lat mówie, że Polska nie umie grać...nigdy nie kibicowałam naszej reprezentacji...przecież my nawet nie wyjdziemy z grupy...porażka na całej lini
A tak w ogóle to jestem za Brazylią!!!heh dzisiaj meczyk...mam nadzieje, że zagrają dobrze:)
a co do Janasa:słyszeliście o tym kolesiu co go pozwał do sądu za straty moralne?
rozumiem serce kibica ale to juz chyba lekka przesada...
A tak w ogóle to jestem za Brazylią!!!heh dzisiaj meczyk...mam nadzieje, że zagrają dobrze:)
a co do Janasa:słyszeliście o tym kolesiu co go pozwał do sądu za straty moralne?
rozumiem serce kibica ale to juz chyba lekka przesada...
''Jestem tym, kim może być każdy z nas jeśli słucha swego serca.Człowiekiem, którego zachwyca tajemnica życia, który dostrzega cuda i czerpie radość z tego co robi''
-
- Szalony pismak
oo jaaaa do sądu? hahahahahaha:P śmieszne.
-
- Prawie autorytet
Moze i graja słabo, ale we mnie jest cos takigo, ze chociaz byliby najgorsi- to i tak sa moimi rodakami, wiec bede trzymac za nich kciukija tam od paru lat mówie, że Polska nie umie grać...nigdy nie kibicowałam naszej reprezentacji...przecież my nawet nie wyjdziemy z grupy...porażka na całej lini
Własnie wygrywaja 1:0 ale jeszcze poł meczu. Nie lubie Brazylijczykow. Poza Polakami kibicuje głónie Holendrom.A tak w ogóle to jestem za Brazylią!!!
-
- Szalony pismak
Nie rozumiem, kibicuje się nie z powodu dobrej gry tylko z powodów patriotycznych. Nasza drużyna reprezentuje naszą ojczyznę i żaden Polak nie powinnien być obojętny. A tak w ogóle to wygramy z Niemcami i Kostaryką.niezapominajka pisze:nigdy nie kibicowałam naszej reprezentacji...przecież my nawet nie wyjdziemy z grupy
Konieczność jest najlepszym doradcą.
-
- Wspaniały
brazylia sie nie pokazala .. moze oszczedzaja sily po prostu, Polska da dzis rade..(hope)
Na mecz jedzie miliona ćwierć, czeka krzyżaków niechlubna życie !!!
Na mecz jedzie miliona ćwierć, czeka krzyżaków niechlubna życie !!!
-
- Młody aktywny
no tak tyle że ja nie jestem patryjotką...tzn. szanuje symbole narodowe i tak dalej ale na tym mój patryjotyzm sie kończy...Potępiony pisze:Nie rozumiem, kibicuje się nie z powodu dobrej gry tylko z powodów patriotycznych. Nasza drużyna reprezentuje naszą ojczyznę i żaden Polak nie powinnien być obojętny.
''Jestem tym, kim może być każdy z nas jeśli słucha swego serca.Człowiekiem, którego zachwyca tajemnica życia, który dostrzega cuda i czerpie radość z tego co robi''
-
- Prawie autorytet
Troszke dziwna postawa. Ja popieram Potepionego. Nie wiem czy jestem patriotka, czy nie bo sa tego rozne kryteria i mozna to roznie postrzegac. Ale chyba nie jestem jedyna osoba, ktora słyszac nasz hymn przed meczem ma takie dziwne uczucie- zupełnie inne niz gdy sie oglada mecze innych krajow.
-
- Wspaniały
lepper tez polak..kochacie go/:P
-
- Szalony pismak
wszystko sie rozstrzygnie po dzisiejszym meczu z niemcami. ja kibicuje polsce ale małe szanse ze przejda dalej wiec jezeli odpadna to jestem za czechami;)
-
- Młody aktywny
starali się ale im nie wyszlo...Piqs - X pisze: Polska da dzis rade..(hope)
-
- Prawie autorytet
Skoro Niemcy grali w dwunastkę, z Janasem w składzie......niezapominajka pisze:starali się ale im nie wyszlo...
-
- Władca Smoków
prawie sie popłakałem w 91 minucie ehhh
a mecz oglądałem u kumpla który ma pokoje do wynajcia z turystami z NIemiec i polski wszyscy razem w jednym pokoju
świetna atmosfera panowała
a mecz oglądałem u kumpla który ma pokoje do wynajcia z turystami z NIemiec i polski wszyscy razem w jednym pokoju
świetna atmosfera panowała
-
- Człowiek czynu
Pietruszka - nie mówi się szwabów bo to obraźliwe...
Niezapominajka - sprawdź jak się pisze "patryjotką":D
Szkoda że przegrali no ale cóż... kiedyś damy rade:)
Niezapominajka - sprawdź jak się pisze "patryjotką":D
Szkoda że przegrali no ale cóż... kiedyś damy rade:)
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
kiedys.... :'(
kiedys to bylo cos....
kiedys to bylo cos....
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info