Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
2 sprawy. Po pierwsze czy petting(znaczy stopniowo coraz dalej) po ledwie miesiacu bycia razem to nie za szybko ?? I druga sprawa: Czy to prawda że "malinki" są rakotwórcze ??
ps. przepraszam za błędy ortograficzne itp jesli znajdują sie takie w mojej wypowiedzi
To może dziwnie brzmieć ale poprostu nie chcem skrzywdzić mojej girl i stąd moje obawy choć ona uważa że to nic złego. A to co po Pettingu to na to jest jeszcze owiele za wcześnie dlamnie i dla niej i oboje otym wiemy
tiaa mam takie dziwne pytanie jesli chodzi o sex oralny. czy naprawde facetom sprawia przyjemnosc cunnilingus? czy robia to tylko dla przyjemnosci kobiety?
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
Tak jak wyżej pisał Offik, tak, sprawia nam przyjemnośc i działa na nas jako bodzieć podniecający. A to, że kobiecie się to podoba wywołuje jeszcze lepszy efekt.
Virgin pisze:heh a ja mam taki problem, ze bardziej sie tego boje niz sprawia mi przyjemnosc :p
nie ma sie czego bac, to nie boli:D
jesli krepuje cie to ze wzgledow higienicznych, sprobuj poniesc sie uczuciom na przyklad w trakcie wspolnego prysznica, kiedy jestes czysciutka i pachnaca:)
petting to jest super sprawa:P lubie to w obie strony:P a czy to za wcześnie czy nie to zgadzam się z poprzednikami ze to indywidualna sprawa. a malinki są rakotwórcze i są brzydkie, zreszto po co kogoś "naznaczać" a dziewczyna i tak musi to ukryć bo potem jest głupie gadanie.
No z moich doświadczeń wiem ze trochę bolało ale na to ma duży wpływ atmosfera, technika chłopaka i to czy jesteś dobrze rozgrzana. Zależy to też od tego czy jesteś rozciągnięta bo są dziewczyny "ciaśniejsze" i może boleć i dowiedziałam się nawet że na to ma wpływ to czy dziewczyna używa tamponów czy nie... ale nie wiem czy tak dokładnie jest
Virgin pisze:tiaa mam takie dziwne pytanie jesli chodzi o sex oralny. czy naprawde facetom sprawia przyjemnosc cunnilingus? czy robia to tylko dla przyjemnosci kobiety?
Tak samo sprawia to przyjemność Im tak jak nam sprawia przyjemność pieszczenie Ich
a jesli troche za pierwszym razem boli to jest to normalne? :/