Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
jak dla mnie to i tak wygląda jak suknia jakiejś księżniczki. za dużo tych marszczeń, wzór na gorsecie jakiś dziwny i zdecydowanie ten szal mi się nie podoba. i.. czy nie lepsza tradycyjna, biała? no.. może się nie znam.
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
Właśnie taka mi się marzy... Nie biała, ani nie uboga, ma być piękna, bo to tylko jeden taki dzień w życiu Wtedy właśnie kobieta, jak dla mnie, powinna wyglądać jak księżniczka...
Koszmar, To jest według Was PROSTA suknia? To ja bym chciala zobaczyć taką 'nieprostą' :]
"Najważniejszą rzeczą na świecie jest miłość. Ona kreuje nas i buduje nasz świat. Tak samo jest z Capoeira, jeżeli nie kochamy świata, ludzi, ona nigdy nie zapuści korzeni i nie wyrośnie w nas..." - Joao Pequeno
Moim skromnym zdaniem, to bardziej przypomina suknię balową aniżeli ślubną... Cóż, mam nieco inny gust w tej kwestii, ale owszem - na modelce wygląda ładnie. :)
Suknia jest rzeczywiście śliczna, potwierdzam jak dla Księżniczki ; )
ja osobiście wybrałabym, prostą białą suknię, odciętą pod biustem z jakąś malutką wstawką koronkową : ) tak to sobie wymarzyłam ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Gorsetowa góra jest bardzo ładna, jednak przejście w suknię w ogóle mi się nie podoba. Również kolor i połysk mi nie odpowiadają. Ale nie jest najgorsza- w miarę prosta i bez zadnych kokardek ;PPP
A mi się ta suknia podoba. Ładny kolor i kształt. Ja właśnie wolałabym taką, a nie zwykłą i prostą. A tańczyć... co? Ma załorzyć do ślubu zwykłą sukienkę, żeby tylko się dobrze tańczyło? Po pierwsze ma się dobrze czuć, a jak będzie wyglądać jak księżniczka, to chyba będzie to dość proste
Dokładnie.. chcę czuć się i wyglądać jak księżniczka z resztą jestem na etapie selekcji.. mam jeszcze jeden taki poważniejszy typ, ale w necie nie mogę fotki znaleźć A i z tego co się dowiadywałam od dziewczyn już po slubie to te suknie wbrew pozorom są wygodne i nie przeszkadzają tak bardzo jak się wydaje