18 urodziny
-
- Młody aktywny
18 urodziny
Mam problem. moj chlopak 2 kwietnia bedzie obchodzil 18 urodziny a ja zupelnie nie wiem co mam mu kupic. Najbradziej lubi muzyke i jazde na snowbordzie, gra na gitarze i uwielba zespoly rolling stones,beatles,u2 i jimi hendrixa. Musicie mi pomoc bo ja juz naprawde nie wiem co robic. Nie chce mu dawac niczego w stylu swojego zdjecia z napisem "na zawsze razem".
.....jestesmy jak aktorzy w teatrze, kazde z nas gra swoja role i nawet kiedy milczymy, ta chwila tez cos znaczy, bo dla kazdego z nas ma ciag dalszy
-
- Cicha wOda z bąbelkami
Re: 18 urodziny
kup mu płytę ;P
-
- Młody aktywny
Chcialabys/chcialbys dostc na 18 urodziny plyte?melOn pisze:kup mu płytę ;P
.....jestesmy jak aktorzy w teatrze, kazde z nas gra swoja role i nawet kiedy milczymy, ta chwila tez cos znaczy, bo dla kazdego z nas ma ciag dalszy
-
- Wspaniała
To zależy też od tego ile masz zamiar kasy przeznaczyć na ten cel.
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Cicha wOda z bąbelkami
przy moim nicku jest znaczek płci więc jak coś to 'chciałabyś' ;DRybkaaa pisze:Chcialabys/chcialbys dostc na 18 urodziny plyte?melOn pisze:kup mu płytę ;P
a co do tematu...
wiesz.... jak coś się kocha albo lubi to nawet rzecz 'ta normalna rzecz' potrafi ucieszyć.
ja dostałam np na 18tkę szalik pewnej drużyny której kibicuje - banalne, proste i zwykłe... a cieszę się z niego do dzisiaj ;) pozatym liczą się same chęci ;)
-
- pogromca twarożków
nie rozumiem. prosisz o propozycje czy chcesz polemizować?Rybkaaa pisze:Chcialabys/chcialbys dostc na 18 urodziny plyte?melOn pisze:kup mu płytę ;P
wcale nie musimy. możemy.Rybkaaa pisze:Musicie mi pomoc bo ja juz naprawde nie wiem co robic.
więc kup mu zestaw hifi, kurtkę snowboardową, gitarę i pełne dyskografie stonesów, beatlesów, u2 i hendrixa - najlepiej na dvd audio.Rybkaaa pisze:Najbradziej lubi muzyke i jazde na snowbordzie, gra na gitarze i uwielba zespoly rolling stones,beatles,u2 i jimi hendrixa.
-
- Prawie autorytet
Stefan, jestes okruny 
Wracajac do tematu, a po co robic niespodzianki? Nie lepiej zapytac chloapka co chcialby dostac? Moze potrzebuje czegos, co nadawałoby sie na praezent.
Nie lubie robic niespodzianek i zawsze pytam co kto chce dostac w prezencie. Dzieki temu unikam wymyslania ciagle czegos nowego i mam pewnosc, ze osoba bedzie zadowolona z tego co otrzyma.

Wracajac do tematu, a po co robic niespodzianki? Nie lepiej zapytac chloapka co chcialby dostac? Moze potrzebuje czegos, co nadawałoby sie na praezent.
Nie lubie robic niespodzianek i zawsze pytam co kto chce dostac w prezencie. Dzieki temu unikam wymyslania ciagle czegos nowego i mam pewnosc, ze osoba bedzie zadowolona z tego co otrzyma.
-
- Młody aktywny
Chce miec prezent który uznam za fajny, a jezeli mi sie nie podoba pomysł to chyba moge to napisać. Ale i tak dziekuje za wszelkie propozycje. A On ma naprawde wiele tych płyt i koncertow na DVD wiec nie chce kupic mu czegos co mu sie nie spodoba, albo co juz ma.stefan pisze: nie rozumiem. prosisz o propozycje czy chcesz polemizować
Rybkaaa pisze:Musicie mi pomoc bo ja juz naprawde nie wiem co robic.
Racja, zle sie wyraziłam. bardzo by mi bylo milo gdybyscie zechcieli mi pomoc. lepiej?stefan pisze: wcale nie musimy. możemy.
Co do pieniedzy to mam 200 zł wiec bardzo drogie prezenty odpadaja.
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
jak dla mnie 100 zł to już drogi prezent... a co, bmw chciałaś mu kupic? ;]
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Cicha wOda z bąbelkami